Zakažite pregled online

Estetska hirurgija na ženskom polnom organu

Labioplastika – ovaj postupak je namenjen ženama sa povećanimm, “visećim”, ili asimetričnim usminama na genitalnom organu. Takve usmine mogu da budu razlog nesigurnosti, ali i neprijatnog osećaja. Najčešće se navode kao problemi bolovi pri seksualnom odnosu,dok nekima smeta i trenje sa rubljem. Rezultat ovog postupka je pravilno preoblikovana usmina, ali i prijatniji seksualni odnos. Više pročitajte ovde.

Vaginoplastika – kod velikog broja žena se javlja problem suviše opuštenog vaginalnog mišića kao posledice porođaja, traume, ili starenja. To dovodi do toga da se u velikom meri ugrozi seksualan odnos i zadovoljstvo koje iz takvog odnosa proizilazi.

Često opušten vaginalni mišić može dovesti i do nemogućnosti kontrolisanja mokrenja, urinarne inkontencije, kao i do ponavljanih urinarnih infekcija. Cilj operacije je privlačenje razvučenih mišića što dovodi do optimalnog sužavanja vaginalnog otvora.

Istraživanja pokazuju da se nakon ove procedure seksualni doživljaj pojačava.

[rns_reactions]


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Za više informacija o merama molimo Vas da kliknete na tekst:
Kako se pripremiti za pregled?