Zakažite pregled online

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Одговор на: abortus i posle abortusa

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks abortus i posle abortusa Одговор на: abortus i posle abortusa

#10727
Mirjana
Гост

Dobar dan,
Radila sam kiretazu pre 15 dana. Bila sam u 6oj nedelji trudnoce, ali mi Je materica bila puna krvi i morali su da urade kiretazu. U toj bolnici su mi rekli da svog ginekologa posetim za 2 nedelje da bi do tada krvarenje trebalo stati. Juce sam otisla kod svog doktora, ali mi krvarenje nije stalo. Pa sada moram da primam inekcije kako bi materica pocela sama da se grci i da izbaci ako ima neki ostatak. Radio mi je UZ i nije video nista u materici, ali sam ja dan pre toga primetila vise komadica tamnog ‘tkiva’ na papiru. Vadila sam krv, nalazi su dobri, nije prikazana neka velika infekcija. Da li moze od ovoga da nastane neki veci problem?


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Za više informacija o merama molimo Vas da kliknete na tekst:
Kako se pripremiti za pregled?