Zakažite pregled online

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Одговор на: Kontracepcija/dan posle/moguca trudnoca/kontracepcija

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Kontracepcija/dan posle/moguca trudnoca/kontracepcija Одговор на: Kontracepcija/dan posle/moguca trudnoca/kontracepcija

#10794
Milan
Учесник

Postovani,
Devojka i ja smo imali nezgodu odnosno , sredstvo kontracepcije tj. kondom je pukao i ja sam ejakulirao u nju.To se odigralo 5. Januara , sutradan 6. januara 19 sati posle popila je Escapelle tabletu.Ciklus joj je inace redovan i 7. je trebala do dobije i bili smo cak i u razmisljanju da li da pije tabletu uopste s obzirom na to da je sutradan trebala da dobije ali je popila.Danas 9. januara jos uvek nije dobila.
Interesuje nas s obzirom na to da je popila pilulu a menstruacija joj kasni , do kada bi trebalo da sacekamo pre odlaska kod ginekologa i da li je zaista uobicajeno da menstruacija kasni posle pilule kao sto i u uputstvu pise.Ako jeste normalno koliko bi bilo normalno da kasni?

Hvala unapred


Call Now Button