Zakažite pregled online

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Одговор на: Kontracepcija/dan posle/moguca trudnoca/kontracepcija

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Kontracepcija/dan posle/moguca trudnoca/kontracepcija Одговор на: Kontracepcija/dan posle/moguca trudnoca/kontracepcija

#10911
Milica Mitrovic
Учесник

Postovani, imam 17 godina. Danas sam imala nezasticen odnos ali nije ejakulurao u mene, medjutim mislim da postoji sansa za trudnocu i planiram da popijem pilulu za dan posle. Mozete li mi preporuciti koja je pilula najbolja i reci mi nesto vise o posledicama za moj organizam zbog ove pilule. Napominjem da mi je menstrualni ciklus neredovan, a u zadnjih par mjeseci je izgledao ovako: jun 10-15, avgust 18-22, decembar 13-18, januar 18-23.
I ako mozete na osnovu ovoga da mi odgovorite kolike su sanse za trudnocu. Hvala


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Za više informacija o merama molimo Vas da kliknete na tekst:
Kako se pripremiti za pregled?