Zakažite pregled online

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Одговор на: abortus i posle abortusa

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks abortus i posle abortusa Одговор на: abortus i posle abortusa

#10917
Natasa
Гост

Pozdrav u 14oj nedelji sam imala kiretazu, prokrvarila sam ,obilno krvarenje, ugrusci. Lezala u bolnici 12 dana samo do wc ustajala, pila sam dufasfon, progesteron inekcije i tu vece kada je krenula plodna voda 2 utrogestana. Uzrok se nezna,navodno infekcija, leukociti su mi bili 15000, dabl test uredan, briseve radila u 13 nedelji sve uredno. I od 20.01 do danas krvarim nije obilno al ima krvi… ginekolog kaze uredu je to,i kapi pijem Methylergometrin.. da li je uredu sto krvarim ovako dugo?


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?