Zakažite pregled online

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Одговор на: Laserska epilacija u trudnoći

Почетак Forum Ginekologija Laserska epilacija u trudnoći Одговор на: Laserska epilacija u trudnoći

#10919
Dragana
Гост

Da li je dozvoljena laserska epilacija celog tela pre odlaska na vantelesnu oplodnju? Ako jeste, koliko pre postupka vantelesne oplodnje treba završiti sa tretmanima epilacije dlačica? (posto se radi 6-7 tretmana ukupno u razmacima od po 6 nedelja izmedju svakog) U pitanju je Alma soprano titanijum- laser najnovije generacije. Ovo mi je jako bitno, jer se plašim da ne utiče na bilo koji način nepovoljno na hormonski balans i kvalitet endometrijuma.
Hvala unapred


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?