Zakažite pregled online

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Одговор на: izostanak menstruacije

Почетак Forum Ginekologija izostanak menstruacije Одговор на: izostanak menstruacije

#10990
Bojana
Гост

Postovani,
Imam 34 godine, menstruacije uvek na 28 dana, cak sta vise 27mi u 19h ili 28mi dan u 11h. I to je godinama tako. Pre 7-8 god sam pila kontracepciju, i 3 dana posle popijene kutije bih dobila. Prosli mesec pocnem opet sa pilulama, preporucen mi je Yasmin, zbog upale sinusa istovremeno sam pila i Levox, mozda mi se 2-3 puta pojavio svetlo braon sekret, po jednu-dve tackice. U periodu kada sam trebala da dobijem posle popijene kutije, pojavio se braon iscedak koji je bio jako jako oskudan, i trajao neka 2- 3 dana, poznajuci svoj organizam to ne mogu nazvati menstruacijom. Uradila sam test nedelju dana kasnije, negativan. Imala sam par kasnjenja oko sat-dva sa popijenom pilulom. Zanima me mogucnost trudnoce, poremecaj hormona i sanse za trudnocom odmah posle svega navedenog (imala sam nezasticen odnos nedelju dana posle tog iscetka)
Hvala Vam na strpljenju i odgovoru.
Sve najlepse
Bojana


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?