Zakažite pregled online

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Одговор на: Escapelle tableta

Почетак Forum Ginekologija Escapelle tableta Одговор на: Escapelle tableta

#10996
Milica
Гост

Poštovani, imala sam menstruaciju od 5. februara do 11. februara, menstruacije su mi uglavnom redovne 29-30 dana. 16. februara sam imala nezaštićen polni odnos, pri čemu dečko nije svršio u mene, već na nogu, ali smo se uplašili i ja sam popila eskapel 28-29 sati nakon odnosa. 23. februara se javilo braon krvarenje koje je nakon dva dana prešlo u krv, i i dalje traje. Sledeću menstruaciju bi trebalo da dobijem 5. marta. Moje pitanje je da li bi trebalo da očekujem uopšte menstruaciju 5. marta s obzirom da i sada krvarim (mnogo manje nego kada imam regularnu menstruaciju) i da li ovo slabo krvarenje može da se nastavi do 5. marta? Da li treba da se bojim trudnoće? Hvala u napred!


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?