Zakažite pregled online

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Одговор на: bakterije u brisu

Почетак Forum Ginekologija bakterije u brisu Одговор на: bakterije u brisu

#11030
Dragana Jozevic
Гост

Postovanje,dali moze neki savet ili sta vec mucim muku sa brisom vagine prvom sam imala ureaplazmu pa sam pila erotromicin i stavljala vaginalete fluomizin to sam izlecila pa sam dobila candidu pila dovicin i stavljala ginadaktanol vaginalete, to sam izlecila pa sa mdobila esherih. pa sam pila cefaleksin i miromor vaginalete, to sam izlecila pa dobila streptococus i pila ciprocinal i biguanlle rastvor za ispiranje pa opei isto pa pila erotromicin i biguane. rastvor i sad ima klebsie.enterobacter i streptoc. molim vas recitemi sta da koristim da mogu da odradim HSG.
hVALA


Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?