Zakažite pregled online

Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Одговор на: Vanmenstrualno krvarenje

Почетак Forum Ginekologija Vanmenstrualno krvarenje Одговор на: Vanmenstrualno krvarenje

#16498
Aleksandra
Гост

Poštovani,

Imam dva pitanja za Vas:
1. Pre nedelju dana sam radila sistematski pregled i rezultati VS pokazuju grupu 3. Prvi lek koji treba da koristim jeste Fluomizin 10mg vaginalete. Međutim odmah nakon prve, primećujem oskudnije krvarenje, i bol u donjem delu stomaka isto kao što mi se javlja par dana pred menstruaciju. Poslednja menstruacija mi je bila 25. – 30. Da li je to normalna reakcija na vaginalete ili treba ipak da se javim lekaru?

2. Moj suprug i ja pokušavamo nešto više od godinu dana da ostanem u drugom stanju, međutim i dalje neuspešno. Oboje smo mladi (ja 26, suprug 28). Bila sam na pregledu endokrinologa koji je rekao da je sve u redu, iako imam policistične jajnike to ne bi trebalo da bude problem u mom slučaju, a isto je potvrdio i ginekolog. Da li imate neku preporuku za mene, i da li postoji možda neka prirodna terapija koju bih mogla da koristim?

Hvala unapred!


Call Now Button