Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

abortus i posle abortusa

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks abortus i posle abortusa

 • This topic has 36 одговора, 3 гласа, and was last updated 1 month раније by Nevena.
Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 37 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4503 Reply

  Dobar dan doktore.Ja bi da pitam nesto.Imala sam abortus 24.07.2017 i nisam skoro uopste krvarila,da li je to normalno? Pijem lekove sto mi je gin.propisao,ali imam osecaj u stomaku kao mqle grceve.I da li bi smela da imam seksualne odnose sa partnerom cetri dana nakon abortusa.Hvala unapred.Inace ovo mi je prvi abortus u pitanju i neznam nista sto se posle toga tice.Hvala unapred.

  #4504 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poštovana Majo, ponekad je moguće da bude sasvim blago krvarenje nakon prekida trudnoće. Potrebno je da se konsultujete sa ginekologom koji Vam je radio intervenciju.

  #4506 Reply

  Hvala na odgovoru.A da li mi mozete reci za sta sluze kapi Methylergometrin i Dovicin tablete? To mi je propisao moj gin.kad smo obavili abortus.A u apoteci su mi rekli da pored ovih lekova moram da pijem i dodatni antibiotik da ne bi ostetili zid materice i dala mi je floriotik.pa sam ja malo sumljicava u taj dodatni antibiotik.Da li mi mozete reci vase misljenje o svetu ovome.Hvala unapred.

  #4510 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poslušajte svoga ginekologa. Methylergometrin kapi se koriste za “skupljanje” materice nakon intervencije, a Dovicin je antibiotik iz grupe tetraciklina.

  #5774 Reply
  Iva
  Гост

  Dobar dan doktore,pre nedelju dana imala sam prekid trudnoce u 10.nedelji trudnoce,blizanacka trudnoca,dva meska jedan plod,drugi plod Se nije razvio,nisam krvarila uopste,niti me je boleo stomak.Medjutim jutros sam osetila jak Bol u jajnicima I malo mi je islo braonkasto..Primala sam inekcije gadamicina I metilergometrina 2 put dnevno 5 dana..Zvala sam doktora rekao mi je da kupim dovicin da pijem I da je ovo krvarenje normalno kao i Bol posto je meni materica bila 12mm ili cm plus dvoroga I sa dva meska..Da li trebam brinuti u smislu da nije nesto ostalo?unapred hvala

  #5843 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Iva,

  to je jedino moguće videti na kontrolnom ultrazvučnom pregledu.

  #7019 Reply
  Marija
  Гост

  Postovani,
  Imala sam missed i u 10toj nedelji mi je izvrsena kiretaza, krvarim vec 5 dana, zanima me na osnovu cega mogu znati kada mogu imati ponovo odnose kao i kada mogu da planiram ponovo trudnocu?
  Hvala.

  #7025 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Marija,

  to je pitanje za ginekologa koji Vam je radio intervenciju.

  #8054 Reply
  Jelena
  Гост

  Dobar dan, imala sam abortus pre 10 dana imam od početka vrlo malo krvarenje, da li mogu da imam seksualni odnos?

  #8114 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Jelena,

  obično se preporučuje apstinencija od 2 nedelje.

  #8405 Reply
  Natasa
  Гост

  Uradjena mi je kiretaza u 8 nedelju i posle dve nedelje utvrdjeni mi je na ultrazvuk da ima izostanak. Zanima me da li se to doplacuje i zasto je izostalo i kako je moguce?

  #8412 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Nataša,

  to je pitanje za lekara koji Vam je radio intervenciju.

  #8828 Reply
  Ivana
  Гост

  Doktore danas mi radili keretazu bila sam trudna mesec dana.. Rekli su mi da ne smem do daljneg da zagrevam stomak. Mene interesuje posto radim u frizerskom salonu koliko ja nesmem da radim, koliko moram na bolovanje?

  #8850 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Ivana,

  to je pitanje za ginekologa koji Vam je radio intervenciju.

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 37 укупно)
Одговор на: abortus i posle abortusa
Ваши подаци:

Call Now Button