Beta hcg

Почетак Forum Ginekologija Beta hcg

Гледање 1 чланака - 1 до 12 (од 12 укупно)
  • Аутор
    Чланци
  • #8812
    Lejla
    Учесник

    Postovanje,
    Htela sam da pitam da li je ovo 0,243 mIU/mL ref.vrednost < 1 negativan rezultat bete ?
    Hvala!

    #8817
    dr Đorđe Petković
    Учесник

    Poštovana Lejla,

    negativan je.

    #8826
    Lejla
    Учесник

    Hvala mnogo!

    #8833
    Nikolina Nina
    Учесник

    Zdravo zanima me jedno pitanje.spontani pobacaj sam imala dvanaestog aprila ove godine koristila sam ergometrin tablete pet dana i tih pet dana sam krvarila.. Krvarenja od tada nema ali sam zadnjih pet set dana imala odnose bez zastite i da li je moguce ostati u drugom stanju iako nisam jos dobila tu prvu menstruaciju posle pobacaja..stim da sam jutros posle odnosa na papiru nasla krvi skroz blijeda i kada sam isla na vc curilo mi je krvi blijede pomalo

    #8851
    dr Đorđe Petković
    Учесник

    Poštovana Nikolina,

    šansa postoji.

    #9714
    Dragana Lazarevic
    Учесник

    Dobar dan. Imala sam spontani pre dve nedelje. Tri godine smo radili na bebi i svaki put kada uradim betu,bilo je negativno. Sada na zalost nisam znala da sam trudna niti sam osetila trudnocu. Zanima me kad opet mogu da pocnem na bebi da radim? Ja se super osecam. Beta mi je bita 1218 sada je 127. Pada polako,krvarenje i bolove nemam.

    #9719
    Ruzica
    Гост

    Imam 63godine da li treba posetiti ginekologa, imala sam pregled pre dve godine, da li treba ponovo hvala,

    #9817
    dr Đorđe Petković
    Учесник

    Da. Potrebno je jednom godišnje ići kod ginekologa.

    #12149
    Slavica Grujicic Peric
    Гост

    Zanima me sta znaci kada je beta HCG 0.10 ref vred.<5

    #13471
    Maja
    Гост

    Dobro vece, htela bi da pitam vadila sam krv za Hcg, rezultat pise 1,00 a ref. Vrednosti 5.3 da li mi mozete reci da li sam u drugom stanju ili ne?
    Hvala.

    #13978
    Anja
    Гост

    Beta mi je 1,2 da li se to vodi kao negativna?

    #16667
    Sandra
    Гост

    Postovani,
    Radila san beta hcg vadjenje krvi, pise rezultat <1,0 miu/ml a ref.vrednost <5,3 ? Da li mi mozete reci da li je nalaz negativan?
    Pozdrav!

Гледање 1 чланака - 1 до 12 (од 12 укупно)
  • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.

Call Now Button