Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Bol nalik menstrualnom

Почетак Forum Ginekologija Bol nalik menstrualnom

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #7743 Reply
  Sanja
  Гост

  Postovanje, u 13-oj nedelji trudnoce dr mi je rekla da imam placentu previu. Maksimalno odmaram. U medjuvremenu sam imala oskudan rozi trag na vesu, blage bolove nalik menstrualnim i otisla odmah kod dr koji je rekao da je sve i redu i da je takva vrsta bola zanemarujuca. Posle sam otisla i kod trece dr po misljenje. Receno je da odmaram, da je posteljica nisko i da 2.5 mm lezi na matericnom uscu. Terapija mi je 3 puta dnevno utrogestan 200.juce sam imala obaveza pa sam dugo sedela da bi mi se nakon toga opet javili ti bolovi nalik menstrualnim ali daleko blazi. Danas nakon kuvanja rucka, dakle malo duzeg stajanja isto, posle sam legla odmorila, pa su se umirili. Medjutim desi se da duze traju, a desi se da prodju. Naglasavam da bol zaista nije strasan, cak sta vise, bas blag, ali posto mi je prosla trudnoca bila zaista uredna sve mi je ovo zabrinjavajuce. Za dva dana idem kod dr, kazite mi da li su takve vrste bolova zaista normalne u trudnoci i da li treba da brinem? Hvala

  #8108 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Sanja,

  s obzirom da su Vam 3 ginekologa rekli da je u redu i prepisali terapiju, ne verujem da mogu da dam kompetentnije mišljenje ovim putem.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Bol nalik menstrualnom
Ваши подаци:

Call Now Button