Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

bol u donjem delu stomaka i nevinost

Почетак Forum Ginekologija bol u donjem delu stomaka i nevinost

Означено: , ,

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5868 Reply
  pahuljica90
  Учесник

  Postovani, potrebna mi je pomoc, naime mislim da se ovo nikome ne desava osim meni. Imam 28 godina i nevina sam, imam decka ali ne mozemo imati odnose jer se moja vagina grci od bilo cega sto bi u nju uslo. i tako vec godinama. Ne mogu otici ni kod ginekologa na pregled. (bila par puta)
  Sada je stanje alarmantno, vec mesec dana osecam bol u donjem delu stomaka nekada leva strana, nekada desna, ne jak bol al kao da me neko stipa dole. Danas je krenuo branonkasti tackasti sekret 🙁 Kako bi ustanovili sta je s obzirom da me nije moguce pregledati 🙁

  #5883 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Moguće je uraditi ultrazvučni pregled preko stomaka.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: bol u donjem delu stomaka i nevinost
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?