Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

braon sekret

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2335 Reply
  Tami92
  Учесник

  Postovani,
  Pijem logest pilule skoro pola godine.. sa novom kutijom sam pocela 21.01. i jutros (30.01) mi je krenuo svetlo braon sekret.. samo mi je sekret promenio boju, ne osecam ni svrab, ni peckanje, nit je neprijatnom mirisa.. jel moguce da ja uprkos tabletama imam plodne dane i ovulaciju; i koji je razlog promene boje; i da li smem da imam odnose?

  Unapred hvala na odgovoru,
  Pozdrav!

  #2336 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Ukoliko ste pravilno pili tablete mala je verovatnoća da dođe do ovulacije. Trebalo bi da razmislite o promeni kontraceptivnih pilula (neke sa malo većom dozom hormona).

  #2508 Reply
  Kris
  Гост

  Poštovani,
  Redovno pijem kontraceptivne pilule Lindinete 20 vec više od godinu dana. Dobila sam ih na recept od lekara i apsolutno mi odgovaraju. Ovog meseca mi se pojavilo medjukrvarenje nije isto kao ono kada se tek počinje sa pilulama pa se telo privikava, već je dosta slabije. Nisam imala rizičan seksualni odnos pa se nadam da je moja sumnja neosnovana. Bila bih zahvalna kada biste mogli da mi navedete Vaše mišljenje o uzrocima ovog problema.
  Unapred zahvalna
  Pozdrav

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
Одговор на: braon sekret
Ваши подаци:

Call Now Button