Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Braonkasti sekret

Почетак Forum Ginekologija Braonkasti sekret

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #6911 Reply
  Aleksandra Umičević
  Учесник

  Poštovani,
  Naime, poslednja dva ciklusa su mi bila na 30+ dana, a poslednji sa bolovima par dana pre(da napomenem da su mi ciklusi jako bolni), nakon toga, imala sam dva puta seksualne odnose, nakon dužeg vremenskog perioda, bili su takodje jako bolni i posle prvog malo krvarenje (zaštićeni odnosi). Ono što mene sada muči je to što trebam da dobijem ciklus za 3-6 dana jer ne znam da li ću opet kao i prošla dva ciklusa na 30+ dana, a danas sam primetila braonkasti sekret i imam blage bolove. Zanima me da li je to nešto opasno?

  #6919 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Aleksandra,
  više možete pročitati na našem sajtu – https://www.palmoticeva.com/boja-krvi-u-toku-menstrualnog-ciklusa-smedja-crna-ili-crvene-da-li-je-vazno/
  Ukoliko se bolovi nastave – u svakom slučaju javite se ginekologu.

  #7028 Reply
  Marta Nagy
  Учесник

  Cao zelim da pitam trebala sam dobiti 07.11.menstruaciju(grudi su mi nabrekle oko tri nedelje i bolne,osetljive su)danas mi je poceo nesto jako malo braonkasto crvenkast iscedak bez mirisa slab bol u karlici grudi su mi i dalje osetljive.. sta moze to da znaci?? Imala nezasticene odnose

  #7038 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Marta,

  prvo uradite test na trudnoću za svaki slučaj.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Braonkasti sekret
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?