Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

CIN 3 H-SIL

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5433 Reply

  Postovani,
  Imam 24 god. Od svoje 17 god isla sam redovno kod ginekologa na svakih šest meseci, sa 19.god u septembru mi se pojavila ranica-mozaik. Za sledecih 6meseci papa se promenila u IIIb. Radjena mi je loop excisio cervicis uteri. Curretage canalis cervicis. Eccisio condylomata labii L.Sin
  Phdg:H-Sil Cin 3. Uzorci cerviksa prekriveni skvamoznim epitelom koji polazuje znake koilocitoze i displazije lakog do umerenog stepena. U stromi se nalazi umereno obilan hronicac mononuklearni infiltrat. Na latelarnoj ivici na pojedinim presecima prisutan skvamozni epitel sa znacima umerene displazije. 2014 god. Posle toga papa je bila uredna 2 grupa i nisam imala nikakvih problema. Od maja 2017 do decembra Svakog meseca mi se pojavi krv.. Isla sam na uz i kolposkopiju sve je uredno bilo. Sada u januaru je papa 2 sa masom leukocita.. Sta mi je ciniti? Hvala

  #5437 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Tamara, PA II grupa je uredan nalaz.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: CIN 3 H-SIL
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?