Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Cudna menstruacija

Почетак Forum Preporuke, utisci, sugestije Cudna menstruacija

Ова тема садржи 1 одговор, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Đorđe Petković 6 месеци, 1 седмица раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #6031 Одговор

  Ana33

  Poštovanje, imam pitanje dobila sam menstruaciju 20.5.koja je bila braon i trajala je dva dana a prethodna je bila 21.4. I skroz normalana. Juče tj 8.6. Sam ponovo dobila čini mi se do sad normalnu menstruaciju. Inače mi je uvek redovno i obilno, ne koristim pilule niti neke hormonske tablete. Još nešto sam zaboravila pre nekih desetak dana sam imala tolike bolove u donjem delu stomaka koji su trajali 4-5h tu oko jajnika da nisam mogla da se ispravim a trenutno nisam u mogućnosti još 10tak dana da odem kod ginekologa a brinem. Ne znam da li moze biti trudnoća ili svašta mi pada na pamet. Unapred zahvalna!!!

  #6032 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Ana,

  na žalost bez pregleda Vam ništa bliže ne možemo reći. Ukoliko se ponovo jave bolovi javite se ginekologu, ukoliko sumnjate na trudnoću – uradite test.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Cudna menstruacija
Ваши подаци:

,