Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Da li je moguća trudnoća ?

Почетак Forum Ginekologija Da li je moguća trudnoća ?

Означено: 

Гледање 1 чланака - 1 до 12 (од 12 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4537 Reply
  Milica Gluhović
  Учесник

  Poštovani! Zadnja menstruacija mi je bila 29.06. a trebala mi je biti menstruacija 27.07 Imala sam odnos sa dečkom 23. 07 sa kondomom, gdje je dečko svršio u kondom, ali napominjem da nije pukao kondom. Posle toga nismo više imali odnose. Pa. je l’ moguća trudnoća ili su neki drugi razlozi za kašenjenje. Već 3 dana mi kasni. Napominjem da sam 21.07 išla na infuziju, jer sam povraćala čitav dan i imala problem sa želucem, da nije to razlog ili ipak je trudnoća u pitanju ?

  Takođe napominjem, da mi je i prošli mjesec kasnil 4 dana .

  #4542 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Ukoliko sumnjate na trudnoću najjednostavnije je da uradite test.

  #4609 Reply
  Tea Filipovic
  Учесник

  Postovani, da li je moguce da dodje do zaceca ako je odnos bio 4 dana pre ov?

  #4611 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Moguće je.

  #4613 Reply
  Tea Filipovic
  Учесник

  A dva dana posle ov? Konkretno, zanima me da li je veca verovatnoca da se zatrudni 4 dana pre ov, ili dva dana posle nje? Hvala unapred.

  #4616 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Nije moguće konkretno odgovoriti na Vaše pitanje. Verovatnoća postoji u oba slučaja ali nije moguće iskazati u procentima ili drugim mernim jedinicama.

  #4622 Reply
  Katarina Jovanovic
  Учесник

  Postovani, pijem microgynon 30 vec godinu ipo dana. Proslog meseca sam trebala od ponedeljka kao i uvek ali sam prvu popila u utorak, normalno sam dobila i sve je bilo ok. Krenula sam kutiju ovog meseca isto u utorak ali sam zaboravila da popijem u petak a nisam ni primetila, a u subotu sam ih zaboravila kuci u nedelju cim sam dosla popila sam sledecu po redu nisam ni primetila da je to ona za petak.uvece sam popila za nedelju normalno. Tek u ponedeljak primetim da nisam popila u petak i popijem onu za subotu cim sam videla jer nisam znala sta da radim. U subotu uvece kao za baksuz pukne nam kondom…da li ima sanse da sam trudna, da li da popijem pilulu za jutro posle…molim vas ako mozete odgovor sto pre…hvala unapred

  #4627 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Uzmite pilulu za dan posle kako bi smanjili mogućnost trudnoće. Za svaki slučaj – uradite betaHCG najranije 2 nedelje od odnosa.

  #4638 Reply
  izabela hadzic
  Учесник

  Moje postovanje zanima me koja je verovatnoca da sam trudna iako sam imala menstruaciju..imali smo nezasticene odnose sve vreme.ipak sam ja 1 avusta pred put dobila ciklus..medjutim imam taj neki bol u donjem predelu stomaku i imam te slabe mucnine,,volela bi da sam trudna ali volela bih da cujem vas savet..hvala unapred.

  #4640 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Mala verovatnoća. Ipak uradite test na trudnoću kako bi bili sigurni.

  #4681 Reply
  Milena Jikic
  Учесник

  Da li je moguca trudnoca neposredno po zavrsetku plodnih dana ili 10 dana pre menstruacije?

  #4702 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Moguća je.

Гледање 1 чланака - 1 до 12 (од 12 укупно)
Одговор на: Da li je moguća trudnoća ?
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?