Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Da li je moguća trudnoća ?

Почетак Forum Ginekologija Da li je moguća trudnoća ?

Означено: 

Гледање 1 чланака - 1 до 12 (од 12 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4537 Reply
  Milica Gluhović
  Учесник

  Poštovani! Zadnja menstruacija mi je bila 29.06. a trebala mi je biti menstruacija 27.07 Imala sam odnos sa dečkom 23. 07 sa kondomom, gdje je dečko svršio u kondom, ali napominjem da nije pukao kondom. Posle toga nismo više imali odnose. Pa. je l’ moguća trudnoća ili su neki drugi razlozi za kašenjenje. Već 3 dana mi kasni. Napominjem da sam 21.07 išla na infuziju, jer sam povraćala čitav dan i imala problem sa želucem, da nije to razlog ili ipak je trudnoća u pitanju ?

  Takođe napominjem, da mi je i prošli mjesec kasnil 4 dana .

  #4542 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Ukoliko sumnjate na trudnoću najjednostavnije je da uradite test.

  #4609 Reply
  Tea Filipovic
  Учесник

  Postovani, da li je moguce da dodje do zaceca ako je odnos bio 4 dana pre ov?

  #4611 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Moguće je.

  #4613 Reply
  Tea Filipovic
  Учесник

  A dva dana posle ov? Konkretno, zanima me da li je veca verovatnoca da se zatrudni 4 dana pre ov, ili dva dana posle nje? Hvala unapred.

  #4616 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Nije moguće konkretno odgovoriti na Vaše pitanje. Verovatnoća postoji u oba slučaja ali nije moguće iskazati u procentima ili drugim mernim jedinicama.

  #4622 Reply
  Katarina Jovanovic
  Учесник

  Postovani, pijem microgynon 30 vec godinu ipo dana. Proslog meseca sam trebala od ponedeljka kao i uvek ali sam prvu popila u utorak, normalno sam dobila i sve je bilo ok. Krenula sam kutiju ovog meseca isto u utorak ali sam zaboravila da popijem u petak a nisam ni primetila, a u subotu sam ih zaboravila kuci u nedelju cim sam dosla popila sam sledecu po redu nisam ni primetila da je to ona za petak.uvece sam popila za nedelju normalno. Tek u ponedeljak primetim da nisam popila u petak i popijem onu za subotu cim sam videla jer nisam znala sta da radim. U subotu uvece kao za baksuz pukne nam kondom…da li ima sanse da sam trudna, da li da popijem pilulu za jutro posle…molim vas ako mozete odgovor sto pre…hvala unapred

  #4627 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Uzmite pilulu za dan posle kako bi smanjili mogućnost trudnoće. Za svaki slučaj – uradite betaHCG najranije 2 nedelje od odnosa.

  #4638 Reply
  izabela hadzic
  Учесник

  Moje postovanje zanima me koja je verovatnoca da sam trudna iako sam imala menstruaciju..imali smo nezasticene odnose sve vreme.ipak sam ja 1 avusta pred put dobila ciklus..medjutim imam taj neki bol u donjem predelu stomaku i imam te slabe mucnine,,volela bi da sam trudna ali volela bih da cujem vas savet..hvala unapred.

  #4640 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Mala verovatnoća. Ipak uradite test na trudnoću kako bi bili sigurni.

  #4681 Reply
  Milena Jikic
  Учесник

  Da li je moguca trudnoca neposredno po zavrsetku plodnih dana ili 10 dana pre menstruacije?

  #4702 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Moguća je.

Гледање 1 чланака - 1 до 12 (од 12 укупно)
Одговор на: Da li je moguća trudnoća ?
Ваши подаци:

Call Now Button