Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Da li mogu da zatrudnim ?

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Da li mogu da zatrudnim ?

Ова тема садржи 4 одговора, има 4 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 2 године, 6 месеци раније.

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3670 Одговор

  Vanja Lukić
  Учесник

  Da li je moguce da zatrudnim ako sam imala odnos i decko je svrsio u meni,a pijem Yaz tablete od avgusta,sto znaci vec 6 meseci, i desavalo mi se da neki pilulu popijem par sati kasnije, a satnica kada je pijem je 21h, imala sam jutarnje mucnine pa zato brinem.

  #3777 Одговор

  Katarina Peceric
  Учесник

  postovani zelim da postavim jedno pitanje. zadnja menst je bila 13.01.2017-trajala je do 17.01.imala sam nezasticen odnos nakon 2 dana samo jednom.. da naglasim da sam se porodila pre 5 meseci i da dojim… trebala sam dobiti 9-tog .. ali nista jos uvek. da li je moguce da sam ostala u drugom stanju ?

  #3795 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Postoji mogućnost. Uradite test na trudnoću.

  #3962 Одговор

  marijana

  Postovani,
  Imala sam sexualni odnos i kondom je ostao u vagini. Pri tome, suprug je ejakulirao van (po sebi) i tada smo i primetili da ga nema. Interesuje me kolika je sansa da sam trudna. Poslednja menstruacija je bila 11.03.

  #3973 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Verovatnoća nije velika ipak ukoliko Vam bude kasnila mensturacija uradite test na trudnoću.

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
Одговор на: Da li mogu da zatrudnim ?
Ваши подаци:

Call Now Button
,