Почетак › Forum › Ginekologija › Da li sam trudna
Означено: Da li je trudnoća?
- This topic has 88 одговора, 25 гласова, and was last updated 2 months, 2 weeks раније by Nina Pajcic.
-
АуторЧланци
-
Nika12345Учесник
Pozdrav
Prvi odnos sam imala 4.1 (nezasticen) ali nije svrsio, zatim 8.1 jos jedan(nezasticen) ali nije svrsio, dobila sam 25.1, trajala je 7 dana, sve normalno kao i kod prosle menstruacije, posle je svaki odnos zasticen bio
Kod mene je normalno da menstruacija bude neredovna, da li je moguce da sam trudnadr Djordje PetkovicМодераторMale su šanse. Ukoliko sumnjate uradite test minimum 2 nedelje nakon odnosa.
Nika12345УчесникProslo je 6 nedelja od prvog odnosa nezasticenog, nemam simptome, jesam imala nedelju dana posle odnosa, ali to su bili oni predmenstruacioni, od tada pazimo i ne zelimo da brinemo.
Da pitam, da li je moguce da dan nakon sto se menstruacija zavrsila i posle odnosa bude malo braonkastog sekreta?
dr Djordje PetkovicМодераторMoguće je.
Nika12345УчесникOvih dana mi se javlja braon sekret, ranije sam imala problem sa hormonima i samim tim imala neredovne menstruacije, izgleda je pocelo opet to da mi se javlja.
Uplasena11УчесникPostovani
molim vas za pomoc i savet, jako sam uplasena.11.02 je bio prvi dan menstruacije,21.02 sam imala odnos sa momkom,koristio je kondom,ejakulirao je u mene ali kondom nije ni pukao ni spao,oboje smo proverili.Medjutim iz mene je izaslo 2 kapi neke bele tecnosti pa se ja bojim da li je to moja tecnost i da li postoji mogucnost trudnoce?
Hvala unapred
Nika12345УчесникPosle 7 nedelja sam uradila test, negativan je, sve u redu, jedini me plasi sto sam se malo ugojila, ali oduvek previse jedem.
Nika12345УчесникProslo je 8nedelja od odnosa, posle 15 dana nakon odnosa dobila sam Menstruaciju, trajala 7 dana i to jako intezivno, trebala sam da dobijem 25og februara ali nisam, imala sam poremecaj hormona ranije i pila nesto, jer mi je svakog dana isao braonkast sekret, pre 10ak dana uradila sam baby rapid test sa popodnevnim urinom i negativan je. Ima li potrebe za brigom? Znaci test za trudnocu je uradjen 7nedelja posle odnosa-negativan.
Cak i jednog meseca dok nisam imala svoj prvi odnos menstruacija mi je kasnila pola meseca skoro.dr Djordje PetkovicМодераторNe treba da brinete, test bi pokazao pozitivno 8 nedelja nakon odnosa.
Nika12345УчесникTacnije 6 i po nedelja posle mi smo uradili test.
TijanaBGDУчесникDobar dan Postovani,interesuje me da li sam trudna,imam 28 godina,zadnju menstruaciju sam imala 16.01. i od tada kao i pre toga imam redovne ne zasticene odnose,inace radimo na bebi,uvek sam imala redovne menstruacije,bez izostanka ciklusa,ovo je prvi put.Uradila nam jutros analizu krvi i pokazala je negativno,doktorka kaze da je velika verovatnoca da nisam trudna,al mi nije jasno zasto mi je toliko puno izostao ciklus?Unapred zahvalna na odgovoru.
dr Djordje PetkovicМодераторPostoji mnogo razloga za izostanaka menstruacije. Potrebno je da se javite ginekologu kako bi se utvrdio razlog izostanka ciklusa.
aleksandrasandraУчесникDa li je mogu da zatrudnim ako sam imala odnose kad sam imala ovulaciju a pritom je decko svrsio u mene? Kolike su sanse sa zatrudnim? Hvala
mamaУчесникTi je valjda logično ako je odnos nezaštićen šanse su velike
-
АуторЧланци