Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

da li sam trudna

Почетак Forum Ginekologija da li sam trudna

Ова тема садржи 3 одговора, има 3 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Đorđe Petković 1 месец, 2 седмице раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4156 Одговор

  Prodaje Polovne Robe Pg
  Учесник

  Poštovani, molim Vas da mi izadjete u susret i da mi odgovorite na ovo pitanje…radi se o sledecem, moja zadnja menstruacija je bila 21.04. i trajala je tri dana, nakon toga 26-tog sam imala nezasticeni odnos i naravno zelim da imam bebu. Prvi put pokusavamo ja i suprug. Ubraku smo dvije ipo godine i ovo nam je prvi put da smo probali. E sad, racunala sam te neke plodne dane i ispada da su od 28 -og ili 29 -og…medjutim meni menstruacija nikada nije kasnila i obicno bude dan dva prije do tri…nikad nije kasnila. Medjutim jutros sam osjetila kao neke male mucnine, glavobolja, kao neka vrsta vrtoglavice…mislim da je ne moguce da sam trudna….

  #4171 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Главни мајстор

  Uradite test na trudnoću kako bi bili sigurni.

  #4674 Одговор

  Tanja Nikolic Siskovic
  Учесник

  Izvinite mene interesuje 15.8 sam bila na vto uradila sam bhcg 120.7,14 dan interesuje me da li je to trudnoca i da li moze biti nesto drugo

  #4700 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Главни мајстор

  betaHCG od 120 govori u prilog trudnoće. Konsultujte se sa ginekologom koji Vam je radio VTO.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: da li sam trudna
Ваши подаци:
 
,