Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

da li sam trudna

Почетак Forum Ginekologija da li sam trudna

Ова тема садржи 1 одговор, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Đorđe Petković 2 месеци, 2 седмице раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
  • Аутор
    Чланци
  • #4156 Одговор

    Poštovani, molim Vas da mi izadjete u susret i da mi odgovorite na ovo pitanje…radi se o sledecem, moja zadnja menstruacija je bila 21.04. i trajala je tri dana, nakon toga 26-tog sam imala nezasticeni odnos i naravno zelim da imam bebu. Prvi put pokusavamo ja i suprug. Ubraku smo dvije ipo godine i ovo nam je prvi put da smo probali. E sad, racunala sam te neke plodne dane i ispada da su od 28 -og ili 29 -og…medjutim meni menstruacija nikada nije kasnila i obicno bude dan dva prije do tri…nikad nije kasnila. Medjutim jutros sam osjetila kao neke male mucnine, glavobolja, kao neka vrsta vrtoglavice…mislim da je ne moguce da sam trudna….

    #4171 Одговор

    Uradite test na trudnoću kako bi bili sigurni.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: da li sam trudna
Ваши подаци:
 
,