Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Da li sam trudna? Hitno

Почетак Forum Trudnoća Da li sam trudna? Hitno

Ова тема садржи 7 одговора, има 5 гласова и последњи пут је ажурирана од стране  dr Đorđe Petković 5 дана, 14 сати раније.

Гледање 1 чланака - 1 до 8 (од 8 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4331 Одговор

  Andriana Ana
  Учесник

  Zdravo, postovani 🙂
  Imam pitanje. Poslednju menstruaciju sam imala 20.maja. Od 4 juna do petka smo stalno radili na bebi, svakog dana, uvek je u mene. Imam policisticne jajnike, menstruaciju jos nisam dobila, desava se da imam braonkasti iscedak, malopre sam radila test, negativan je. Da li postoji mogucnost da sam trudna? Da li postoji razlog da radim betaCTG iz krvi? Molim Vas da odgovorite

  #4334 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Главни мајстор

  Uradite betaHCG – to je pouzdaniji test.

  #4986 Одговор

  Jelena K

  Poštovani,zaštićeni odnos sam imala 23.10. i dva dana nakon toga sam dobila redovnu i obilnu menstruaciju koja je poranila nekih nedelju dana.
  Takodje,za to vreme sam imala nagle promene raspolozenja,koje smatram uobicajenim tokom svakog ciklusa.
  Krvarenje je prestalo pre 2 dana, to uvece nakon vecere,neka 4h kasnije iz sna me je probudila mucnina i dijareja,sto mi se nikada ranije nije desavalo.
  Da li ima razloga za brigu,posto sam cula da se u nekoj trudnoci javlja lazna menstruacija?Ili su ovi simptomi ipak necim drugim izazvani?
  Hvala unapred.

  #4988 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Главни мајстор

  Vrlo je verovatno da su nečim drugim izazvani. Uradite test na trudnoću najranije 2 nedelje nakon odnosa kako bi isključili trudnoću za svaki slučaj.

  #5032 Одговор

  bla bka blakic
  Учесник

  Zdravo, zanima me da li mogu da zatrudnim na dan ovulacije iako erekcija nije bila u meni,tj. zapravo da li posle erekcije, ako se nastavi odnos, na polnom organu muskarca ostaje odredjen broj spermatozoida koji moze da oplodi jajnu celiju?

  #5048 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Главни мајстор

  Mala verovatnoća postoji.

  #5161 Одговор

  Jovana7
  Учесник

  Poštovani, poslednju menstruaciju sam imala 28.11., redovne su na 31 dan, međutim ja još uvek nisam dobila menstruaciju. Radili smo na bebi, jutros sam radila betu iz krv i na rezultatu samo piše da je rezultat <0.1 meni ništa nije jasno šta to znači. Sekret mi je gust i providan trenutno bez mirisa, a bio je beo takođe bez ikakvog mirisa. I mnogo mi je muka i vrti mi se u glavi. Da li je moguće da je kasnije došlo do oplodnje pa da još ništa ne pokazuje? Da li sam možda ipak trudna? Inače da napomenem da nemam nikakve probleme sa jajnicima, sve je u najboljem redu.
  Hvala unapred na odgovoru, pozdrav!

  #5185 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Главни мајстор

  Ponovite test za nekoliko dana ukoliko je opet negativan – javite se ginkekologu kako bi se utvrdio uzrok izostanka menstruacije.

Гледање 1 чланака - 1 до 8 (од 8 укупно)
Одговор на: Da li sam trudna? Hitno
Ваши подаци:
 
,