Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Endometrijalni polip

Почетак Forum Ginekologija Endometrijalni polip

Ова тема садржи 1 одговор, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 1 година, 3 месеци раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5079 Одговор

  nenamat
  Учесник

  Uradjena mi je pre 15 dana eksplorativna kiretaza i patohistoloski nalaz je potvrdio endometrijalni polip.Imala sam nekih 7 dana oskudna krvarenja i sada posle 15 dana se opet pojavilo krvarenje.Da li je moguce da vec dobijem menstruaciju? Takodje imam i miom pa da li je moguce da je on uzrok krvarenja? Da li se preporucuje hormonska spirala obzirom da imam fibroadenom koji cu uskoro ukloniti.Imam 42 godine.

  #5094 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Poštovana,

  kontraceptivne pilule u Vašem slučaju nisu opcija zbog svega što ste naveli kao i zbog Vaših godina zivota. Što se tiče mioma – sve zavisi od njegove veličine i položaja – moguće je krvarite zbog mioma. Hormonalna spirala takođe nije preporučljiva zbog mioma. Savetujem Vam da sačekate 2-3 ciklusa i ukoliko nastave da budu obilni – javite se ponovo ginekologu.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Endometrijalni polip
Ваши подаци:

,