Escapelle tableta

Home – Medical Forumфорум Ginekologija Escapelle tableta

Viewing 14 posts - 141 through 154 (of 871 total)
  • Author
    maja456
    Participant

Postovani,
    Menstruacija mi je pocela 27.12. i zavrsila se 01.01. Imala sam nezasticeni odnos 02.01. pri cemu je partner ejakulirao u mene. Nakon 48 sati tj 04.01. sam popila escapelle pilulu.
    Takodje 04.01. sam pocela da koristim macmiror comlpex vaginalni krem koji sam koristila nekoliko sati pre nego sto sam popila pilulu.
    Da li postoji sansa za trudnocu, odnosno da li ce tableta delovati?
    Hvala unapred.

dr Djordje Petkovic
    Participant

@Aleksandra – Preporučujem da odnose imate sa kondomom dok primate Ciclo progynovu, javite se ginekologu kako bi Vam promenio terapiju ukoliko je potrebno.

dr Djordje Petkovic
    Participant

@Maja456 – Macmiror ne utiče na Escapelle.

maja456
    Participant

A kakve su sanse za trudnocu?
    Hvala unapred.

dr Djordje Petkovic
    Participant

Onolike koliko Escapelle štiti od trudnoće.

Milica
    Guest

Postovani,ne zasticeni odnos sam imala 18.10 popila sam eskapele tabletu i radila sam test iz krvi koji je bio negativan,trebala sam da dobijem 24.10 ali sam dobila 30.10,sto znaci da sam sledecu menstruaciju trebala dda dobijem 27.11 ali mi i dalje kasni,tacnije 8 dana,u medju vremenu nije bilo kriticnih situacija,da li je mogucnost kasnjenja menstruacije zbog tablete?

Sandra
    Guest

Kada je rezultat bHCG testa <1.20,da li to znaci da je negativan?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Znači da je negativan.

dr Djordje Petkovic
    Participant

@Milica – Moguće je. Ukoliko uskoro ne dobijete menstruaciju, javite se ginekologu.

Ana
    Guest

Postovani,interesuju me neke stvari pa sam zelela vas da pitam,instalirala sam menstrualni kalendar i trazi mi podatak duzina trajanja lutearne faze,kako bih moglo da se prikaze tacan datum plodnoh dana,sada mene zanima kako ja da znam koliko mi traje ta faza,ciklus mi traje 7 dana,vremenski period izmedju dve menstruacije 28 dana,hvala unapred.

dr Djordje Petkovic
    Participant

Ukoliko su menstruacije redovne na 28 dana, luteinska faza je oko 14 dana.

12345gr
    Participant

Poštovani,

1.1. sam imala odnos prilikom kog je pukao kondom. Pritom je to bio poslednji dan menstruacije. Ejakulacije nije bilo, ali sam ja za svaki slucaj (da bih bila sigurna, a i zbog presemene tečnosti) 10h nakon odnosa popila Escapelle tabletu (2.1.). Danas (6.1) sam dobila krvarenje. Da li mi možete reći jel to normalno posle uzimanja Escapelle pilule, i kada da očekujem sledeću menstruaciju, tj. da li da računam od današnjeg dana (pa 28 dana od danas, pošto mi je redovna) ili kada sam trebala da dobijem ovaj mesec (25.1. bi trebalo, jer sam poslednju menstruaciju imala 28.12)?

Hvala na odgovoru!

dr Djordje Petkovic
    Participant

Moguće je da se desi od escapelle. Ukoliko menstruacija ne stigne za 3 nedelje za svaki slučaj uradite test na trudnoću.

12345gr
    Participant

Poštovani,

Ako sam Vas dobro razumela, menstruaciju da očekujem onda kada je i trebalo da dobijem ovaj mesec? I ako mi još možete reći, koliko je uobicajeno da traje ovo krvarenje posle Escapelle, pošto imam i danas, i izgleda kao neka manje obilna menstruacija?

Hvala Vam na odgovoru!

Viewing 14 posts - 141 through 154 (of 871 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button