Escapelle tableta

Home – Medical Forumфорум Ginekologija Escapelle tableta

Viewing 14 posts - 155 through 168 (of 871 total)
  • Author
    Ella
    Guest

Poštovani,
    Posljednju menstruaciju sam imala 4.12., rizični odnos 15.12, kada sam vec bila u plodnim danima. Pilulu ellaone popila sam nakon 3h. Nisam imala krvarenje nakon nje. Menstruacija mi kasni vec 6.dan, nemam uobicajene simptome, samo su mi grudi natecene. Uradila sam 3 razlicita testa na trudnocu (od 3.-5.dana kasnjenja menst.na prvu mokracu) i sva 3 su bila negativna. Da li postoji mogucnost trudnoce i koliko je normalno da menstruacija kasni?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Moguće da kasni zbog tablete. Kako bi isključili trudnoću uradite betaHCG iz krvi.

dzok si
    Participant

Poštovani, imala sam odnos tokom kojeg je kondom pukao i ejakulat je završio u meni. 8h nakon toga sam popila Escapelle pilulu, nisam imala nikakvih promena nakon toga. Zadnja menstruacija mi je počela 21.12. i završila se 26.12. , a rizičan odnos je bio 1.1. Danas sam nakon odnosa osetila jak i probadajući bol u donjem delu stomaka, a posle nekih sat vremena je skroz prestao. Molim Vas za pomoć i savet

dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovani,

koje je Vaše pitanje?

dzok si
    Participant

Izvinjavam se. Pa da li ovaj bol može biti povezan sa dejstvom tablete, trudnoćom. I šta mislite da li je tableta delovala.

svetlana111
    Participant

Postovani, popila sam escapelle tabletu 48h nakon odnosa, koji i nije bio toliko rizican ali za svaki slucaj. Moj poslednji ciklus bio je 26.12 a tabletu sam popila 04.01. Kada sam popila tabletu apsolutno nikakve nus pojave nisam imala, nista. Zato, vec 2 dana imam strasne bolove u stomaku, kao one kada dobijem i u PMS-u, ali nista, ciklus nije poceo. Jutros sam primjetila veliki kolicinu braon iscjedka, procitala sam da je on cesto znak trudnoce. Trebam li biti uplasena?

afilipovic
    Participant

Imala sam odnose pri cemu je doslo do pucanja kondoma,tabletu sam popila nakon 10h. Menstruaciju sam dobila 20.dana ciklusa(10 dana ranije),pri cemu krvarenje traje vec 9 dana..to je slabije krvarenje nego inace,ali bas dugo traje..savet

Jelena
    Guest

Pozdrav

Kada se popije, posle koliko vremena mogu imati sledeci odnos? I da li je obavezna zastita?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Možete imati odnose kada poželite. Obavezna je zaštita ukoliko ne želite trunoću.

aleksandra
    Guest

Postovani, rizican odnos sam imala 9.01. to je bio 22.dan ciklusa.Pilulu sam popila par sati nakon odnosa.
    Krvarenje sam dobila 15.01. tacnije jedan dan pre nego sto je ciklus i trebao da bude.
    Obzirom da su mi ciklusi redovni, da li je sve ok?

Koja
    Guest

Da li Escapelle pilule mogu da sprece da devojka zatrudni ako se popiju dve pilule u roku od nedelju dana? Imam 18 godina. Hvala unapred

aleksandra
    Guest

Poštovani, rizican odnos sam imala 22 dana ciklusa, popila tabletu posle nekoliko sati i dobila krvarenje 27 dan ciklusa, tacnije dan ranije od predvidjenog.
    Da li je sve ok, i da li je tableta delovala?

Koja
    Guest

Popila sam dve pilule o roku od 6 dana,da li to moze dovesti do toga da vise ne mogu da zatrudnim?

Jocika
    Participant

Postovani,menstruaciju sam imala 19.12,rizican odnos 6.01,posle 10 h sam popila escapelubproslo je 10 dana nisam dobila nikakvo krvarenje,da li obavezno mora da se prokrvari posle pilule ili da cekam menstruaciju 19.01

Viewing 14 posts - 155 through 168 (of 871 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button