Postovani, pocetak poslednjeg ciklusa mi je 27.03.a 30 dana traje redovan. 22.04.sam imala nezasticeni odnos sa ejakulacijom van rodnice, postoji li mogucnost trudnoce, ili mi preporucujete pilulu za dan posle? Hvala Vam
Ja nisam stručna ali mogu da ti kažem iz ličnog iskustva tj šta bih ja uradila..mislim da nema potrebe da piješ tabletu za dan posle zato što bi trebalo da ti je ovulancija prošla tj da treba uskoro da dobiješ a i nije bilo ejakulacije u rodnicu barem meni metoda prekinutog snošaja nikada nije omanula..pozdrav
Postovani 8.5.2016 nakon prekinutog snosaja bez ejakulacije popila sam escapelle.
Doktorka mi je 2 dana nakon toga uradila UZV i rekla da imam folikul 23 mm debljina endometrijuma 12mm. Nakon dva dana opet sam radila UZV i taj folikul je dijagnostikovan kao folikularna cista 26mm.
Menstruaciju sam trebala dobiti 13.5.216 medjutim ona mi jos nije stigla. Da li je rano da uradim betu iz krvi s obzirom da je tek 9. dan od odnosa iako mi menstruacija kasni?
pozdrav
Dobila sam sa 8 dana kasnjenja, malo je slabijeg intenziteta i trajala samo 4 dana.
Uradila sam i beta HCG iz krvi na 16. dan od odnosa rezultat je manje od 1.
to iskljucuje trudnocu ako sam dobro shvatila?
hvala vam puno na pomoci nekad mnogo znaci
Imao sam odnos sa devojkom sa kondomom i on je pukao pola sam svrsio unutra a pola napolju, ona ima jos 2 dana do menstruacije kupio sam escapelle pilulu ali ne znam da li da cekamo ta dva dana ili da popije sto pre, ako mozete da mi date savet. Unapred hvala.