Почетак › Forum › Ginekologija › Escapelle tableta
Означено: Escapelle, Pilula za dan posle
- This topic has 862 одговора, 104 гласа, and was last updated 6 days, 2 hours раније by AmandaLex.
-
АуторЧланци
-
MrvicaГост
Molim vas za odgovor.
Drugi dan menstruacije sam imala ne zaštićen odnos, dečko je ejakulirao u meni. istog dana sam popila tabletu i narednih 5 dana sam imala obilno krvarenje, da li postoji mogućnost trudnoće
HvalaDraganaГостProšle nedelje u četvrtak imala sam odnose nisam koristila zaštitu ujutru oko 12 h popila sam eskapelu prošlog meseca sam imala ciklus 2 maja ovaj mesec nisam dobila da li mogu tako da zatrudnim i ako sam popila ujutru eskapelu
DraganaГостImala sam prošle nedelje odnose nisam koristila zaštitu ujutru oko 12 h popila sam eskapelu prošlog meseca imala sam ciklus na početku meseca ovaj mesec nisam dobila da li je eskapela delovala kako to da saznam
Isidora TornjanskiУчесникPostovani. Imala sam seksualni odos sa decko tri dana pred menstruaciju. Medjutim on je ejakulirao u mene i jako smo zabtinuti. Otisla sam u ponedeljak u apoteku da uzmem tabletu dan posle, posto u nedelju ni jedna apoteka nije radila. U ponedeljak sam je popila. Da li je moguce da me sto posto zastiti escapelle tableta od nezeljene trudnoce i koliko je normalno da mi kasni posle te tablete, trebala sam da dobijem 02.06. a jos nisam.Inace,menstruaciju dobijam na svakih 30 ili 31 dan. Srdacan pozdrav.
- Овај одговор је промењен 7 months, 3 weeks раније од стране Isidora Tornjanski.
Isidora TornjanskiУчесникPostovani. Imala sam seksualni odnos sa deckom tri dana pred mestruaciju,odnosno 31.05, i on je ejakulirao u mene. Oboje smo zabrinuti. U ponedeljak 01.06. sam otisla u apoteku i uzela sam dan posle posto ni jedna nije radila u nedelju. U ponedeljak sam popila escapelle tabletu. Inace, trebala sam da dobijem 02.06.Menstruciju dobijam na svakih 30 ili 31 dan. Da li ce tableta delovati i ako je nisam uzela u roku od 24 sata i koliko je normalno da mi kasni posle popijene tablete? Hvala u napred na odgovoru i srdacan pozdrav.
Marjana IlicГостImala sam odnose bez kondoma i partner je svrsio malo u mene,zadnju menstruaciju sam imala 30.05 a posle odnosa posle 48h sam popila escapelle i nemam promena,da li ima mogucnosti da zatrudnim ili ne?
Marjana IlicГостImala sam odnose bez kondoma i partner je svrsio malo u mene,zadnju menstruaciju sam imala 30.05 a posle odnosa posle 48h sam popila escapelle,seksualni odnos je bio 13.06 i nemam promena,da li ima mogucnosti da zatrudnim ili ne
MilaГост14. juna sam imala nezasticen polni odnos oko 23 uvece. Escapelle tabletu sam popila sledeci dan tek u 19 uvece. Nista mi nije bilo i osecala sam se normalno. 14. juna kada se sve desilo mi je bio 2.dan ovulacije i plasim se da li je moguce da tableta nije delovala. Iako sam citala da Escapelle pilule sprecavaju i usadjivanje oplodjene celije u matericu da li molim vas mozete da mi kazete da li je je moguce da pilula nije delovala ili ipak jeste. Treba da dobijem tek za 14 dana. Hvala.
TitinkaГостPijem logest vec 12 dana, da li smem i ima li potrebe da popijem escapell zbog ejakulacije tokom odnosa?
MakiГостPoštovani,
3 dana, pre redovne menstruacije, imala sam nezasticen odnos, sa ejakulacijom unutra, 2 puta. Nakod 24h sam popila Escapelle. Sada, 7.je dan kako mi kasni ciklus. Hocete mi, molim vas, reci, kolika je mogucnost da sam ostala u drugom stanju? I koliku bi tacnost dao beta test ukoliko ga uradim nakon 8 dana kasnjenja ciklusa? Ciklus imam na 30-32 dana.
Hvala veliko.
Srdacan pozdrav!SandraГостPopila sam pilulu za dan posle 2 dana nakon odnosa na koji sumnjam, 7 dana pre ocekivane menstruacije, kasni mi 4 dana, da li je moguce da kasni zbog hormona koje pilula sadrzi ili je u pitanju nezeljena trudnoca? Hvala 😊
ZoricaГостDobijam menstruaciju na 23dan, dali je ovulacija ranije od trinestog dana, imala sam odnos 8. dana i 13. nezasticen, tog trinestog sam popila tabletu za dan posle. Dali postiji mogucnost da sam pre toga ostala trudna?
ManceГостPoz,devojka i ja smo imali odnose sinoc,ja sam ga izvadio i primjetio sam da je vlazan,dok sam izlazio iz sobe nakon par sekundi od prekida poceo sam svrsavati,(izvinite na izrazu),nakon mozda pola sata devojka je popila tabletu dan posle i nako 2-3 sata imala je braonkasto krvarenje,da napomenem imali smo odnose 6 dana nakon zavrsetka menstruacije,da li krvarenje znaci da tableta djeluje?
ТаmaraГостSa deckom smo imali nezaštićeni seksualni odnos i nije doslo do ejakulacije.Da li je potrebno imati nekog razloga za brigu i sta raditi?
-
АуторЧланци