Home – Medical › Forumфорум › Ginekologija › Escapelle tableta
Tagged: Escapelle, Pilula za dan posle
- This topic has 870 replies, 107 voices, and was last updated 1 year, 8 months ago by Jovana Petronijevic.
-
AuthorPosts
-
8. July 2020. at 09:50 #12158Mala12345Guest
Dobar dan, u velikoj sam zabludi, naime imala sam odnos sa deckom sa kondomom. Kada je zavrsio hteo je da ga izvadi ali je skliznuo i istao u meni. Mi smo to izvadili ali nismo sigurni da li je nesto sperme ostalo u meni. Ciklus mi traje 24 dana. Zadnju menstruaciju sam imala od 18.06. Do 22.06. Ovo se desilo 01.07.sto znaci da sam bila plodna Tabletu za dan posle sam popila nakon 1h. Interesuje me da li treba da brinem… sto se tice tabletu od kako sam popila boleo me nekada stomak. Sledecu menstruaciju treba da dobijem 14.07. Molim Vas odgovorite mi..
11. July 2020. at 14:10 #12215ASGuestImala sam nezasticeni odnos u ponedeljak i videla sam kada je ejakulirao(van mene) ali me je posle toga jako boleo stomak, primetila sam sirasto beli iscedak posle toga , bol je prestao.U petak 10.7 sam opet imala nezasticeni odnos i iako sam videla da je van mene zavrsio opet sam se uplasila, kada sam ga pitala rekao mi je ovim recima “ne znam mozda samo malo ali popij tabletu za dan posle za svaki slucaj”.Jutros sam se probudila sa ostrim bolom u stomaku sada je vec prestao, dq li da uzimam tabletu i kolika je sansa da sam trudna hitno mi treba odgovor a ne mogu da idem kod ginekologa i nista slicno jer mama nije upucena ni y sta od ovoga, pritom treva da dobijem tek na kraju m3seca.
22. July 2020. at 08:55 #12404Milica MGuestUzela sam escapelle pilulu dva sata nakon rizicnog odnosa. Posle 3 dana sam dobila krvarenje koje je trajalo krace nego inace. Zanima me kako sada racunam kada je sledece krvarenje? Od datuma redovne menstruacije ili od datuma kada sam dobila krvarenje usled dejstva pilule? Veliko hvala
29. July 2020. at 21:48 #12524PekicaGuestPostovani..
11.7. sam imala menstruaciju i trajala je kao i uvek regularno 7dana..(dobijam na 30/31dan)dva dana nakon toga(19.7.) sam imala nezasticene odnose..posle rizicnog odnosa nekih 24h (20.7.)popila sam pilulu..imala sam jake ali kratke bolove(kao predmenstrualne) u donjem delu stomaka..to je proslo posle par sati..zatim se desava sledeca stvar..primećujem krvarenje na gacicama 29.7.nije obimno ali je tu..pri tome u toku noci pre krvarenja osećam napetost i mučninu po nekoj računici to mi je dan ovulacije..E sad sta se desava jel to krvarenje normalno kada da očekujem sl menstruaciju da li sam mozda trudna(znam da su Sanse minimalne)
Srdačan pozdrav13. August 2020. at 13:52 #12765UrošGuestDevojka i ja smo imali odnos 05.08.oko 11 sati uveče, nakon 2 sata ona je popila escapelle za dan posle prošlo je 7 dana ali još nije dobila. Ne znam šta da mislim da li je možda moguće da ona nije dobila i još i koliko dugo posle popijene pilule ona može da dobije tj. koliko je maksimalno uz to da ona treba da dobije 22.08. I da li je moguće da je ona spermatozoide izbacila kroz mokraću. Inače dešavati joj se normalne stvari pred menstrualni ciklus(rast grudi i boli u donjem predelu stomaka.
17. August 2020. at 12:03 #12850JovankaGuestKoristila sam ok-logest antibebi pilule dva meseca i prestala,ne koristim ih vec cetiri meseca,od tih cetiri meseca sam radila test za plocicu za trudnocu koji je bio pozitivan,bila sam na pregledu kod ginekologa koji mi je rekao da uradim betaHCG test iz krvi da bi ustanovili da li ima znakova trudnoce,ovog meseca nisam imala ciklus a prethodnog sam imala krvarenje koje je trajalo tri dana.Na nalazu pise da mi je debljina endometrijuma 16,3mm i da nema znakova menstruacije(douglasu bez slobodne tecnosti).
Molila bih Vas za savet
Hvala unapred.6. September 2020. at 09:19 #13204JovanaParticipantImala sam nezasticen odnos.Posle 27h popila sam Escapelle.Nisam imala nikakve nuspojave. Proslo je 7 dana, primjetila sam da imam krvarenje. Izgleda kao da sam dobila menstruaciju, i ako mi je sledeca redovna tek oko 17.9. Imam redovne cikluse +-2 dana. Da li je moguce da je ovo nuspojava Escapelle?
8. September 2020. at 23:01 #13254SvetlanaGuestPoštovani,
Imala sam 3 dana nezasticen odnos,da li mogu odmah sada 3 dan da popijem tabletu ili mogu 4 dan?
Da li ce me tableta zastiti za ta 3 prethodna dana? Hvala unapred,nadam se da ste me razumeli .14. September 2020. at 08:31 #13348TamyGuestPopila sam pilulu posle 24 sata. Nakon par dana se javilo krvarenje. Da li bih trebala da se zabrinem ili?
27. September 2020. at 19:25 #13603GagaGuestDoktore, da li eescapelle tableta deluje ukoliko je popijena 16h posle odnosa, 4 h posle popijene escapelle je popijen bromazepan od 3mg. Hoce li bromazepan smanjiti dejstvo?
4. November 2020. at 15:40 #14251Ana AćimovićParticipantda li pilula za dan posle utiče na vaginalni sekret?
25. November 2020. at 09:12 #14626JovanaGuestPostovani,
Interesuje me da li je trudnoca moguca u koliko je popijena pilula za jutro posle nakon 15 minuta? Sedam dana nakon popijene pilule nastupilo je krvarenje. Da naglasim da nije bilo klasicnog seksa vec petting, gde je malo sperme palo po vagini. U pitanju je nevina devojka.27. November 2020. at 11:40 #15949BrankicaGuestCilus mi je ova meseca bio ne redovan otkasnio mi je oko 15 dana ali,ne radi sse o’trudnoci u tom kasnjenju imala ne zašticen sexualni odnos popila Eskapelle negde oko 72 časa posle odnosa.Od tada je prošlo nekih vec 5-6 dana nista se ne desava sem sto imam mučninu koja je karqkteriatična meni kada ostanem trudna.Sta činiti?Jel,moguce da je došlo do začeca?!Hvala unapred na odgovoru…
12. December 2020. at 20:16 #16592MarijaGuestPoštovani, popila sam Escapelle tabletu, ali i sutra dan jer je doslo do pucanja kondoma. Na zalost deo kondoma sa spermom je ostao u meni i izvadjen tek dan posle. Da li mozete da mi kazete koliko je opasno sto sam uopste popila tabletu dan za danom i da li postoji verovatnoca da sam trudna jer je deo kondoma ostao?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.