Escapelle tableta

Home – Medical Forumфорум Ginekologija Escapelle tableta

Viewing 14 posts - 855 through 868 (of 871 total)
  • Author
    Jovana
    Guest

Poštovani,
    Imala sam nezaštićeni odnos dva dana nakon završetka ciklusa, u kom nisam sigurna. Pila sam tabletu “za dan posle” pre jače od mesec dana. Da li ne škodi da popujem ponovo, iako od odnosa nije prošlo više od 72h.

anonimnost
    Participant

Imam 19 godina i plasim se da sam zatrudnela, 8 novembra sam imala zasticeni odnos sa deckom i tada je kondom pukao,nije pukao unutar vagine nego pri izvlacenju,njegova sperma se videla na posteljini,uspanicila sam se i popila escapelle odmah sutra dan(nakon 12 sati) i nakon toga sam trebala dobiti menstruaciju 14 novembra a ja sam je dobila dan ranije, trebala sam dobiti menstruaciju 15 decembra ali kasni, test me je iskreno strah da uradim jer se plasim rezultata i nadam se da cu da dobijem uskoro,vasa misljenja?

Andjelina
    Guest

zdravo, juce mi se zavrsio ciklus ali danas sam imala odnos i kondom je pukao, u roku od sat vreme otprilike sam popila tabletu, prvi put u zivotu, kako da znam da li deluje ili ne, da li treba da cekam sledecu menstruaciju pa ako je ne bude da uzmem test?

Aleksandar Aksic
    Participant

Poštovani,
    Imao sam odnos sa devojkom bez kontracepcije i nekih 12 sati posle je popila tabletu od 1.5 mg. Nekoliko sati kasnije joj se pojavio neki osip koj se u upustvu karakteriše kao retko nezeljeno dejstvo (1 u 1000 zena). Zanima me jel ce tableta delovati i ako je došlo do neželjenog dejstva?

Beba
    Guest

Dobro vece , 1. Januara sam imala odnose i nazalost je kondom pukao i posle toga smo odma otisli i kupili lek i popila sam ga posle 3 sata.Ja do sad mi se to nije nikad desavalo niti sam ga ikad pila taj lek.Malo me boli jajnik i stomak,da li vi mislite da ce biti sve u redu? Hvala vam.

Lea54
    Guest

Postovani,imala sam zasticen odnos sa deckom medjutim,kondom je pukao.Popila sam tabletu odmah sat vremena nakon toga.Da li je to bilo prerano i da li je moguce da tableta ne deluje?

Jeki
    Guest

Postovani,
    Imam 45 godina i poslednju menstruaviju sam imala 30.novembra.Imala sam spiralu koju mi je doktorica izvadila 2.decembra,zato sto sam imala cesta krvarenja u toku meseca i 2 puta.Imala sam nezasticen odnos 27.decembra.Tabletu sam popila nakon 40 sati.Jos nisam dobila.Da li je moguce da sam trudna?Jako se sekiram.Hvala!

Ana Merkur
    Participant

Postovani
    Imala sam odnose sa deckom i pukao je kondom i popila sam lek nakon 3h i kad je proslo 5 dana imam braon,da li je to dobro ili nije? I jos nesto da li mogu da pijem tablete za upalu jer imam upalu uha da li smem da pijem to ili ne?
    Hvala

Nina
    Guest

Postovani,
    Imala sam rizican odnos 01.01. tabletu sam popila 2. i nisam imala nikakve posledice. Danas 8.01. je opet doslo do rizicnog odnosa, da li mogu da popijem tabletu opet ili sta da radim?

Margarita
    Guest

Postovani,

nezasticen odnos sam imala 2. dan nakon ovulacije (prema kalendaru koji koristim godinama). Ciklus mi je tacan u dan.
    Tabletu sam popila oko 10h nakon odnosa. U slucaju da je ovulacija kasnila i da se snosaj desio bas tada, da li je za ovih 10h moglo doci do oplodnje, i da li u tom slucaju tableta djeluje?
    U slucaju da je vec doslo do oplodnje, da li tableta moze lose uticati na plod?
    Hvala unaprijed.

Srdacan pozdrav,
    Margarita

Kristina
    Guest

Postovani, imala sam odnos sa deckom i kondom je pukao. Popila sam tabletu nakon sat vremena. Generalno su mi menstruacije neredovne. U toku odnosa decko nije svrsio. Da li imam razloga za brigu?

Jasmina
    Guest

Imala sam nezasticen odnos i u mene je,posle toga sam popila pilulu odprilike proslo je 16 sati. Nakon sto sam popila opet sam imala ne zasticen odnos i opet je u mene,od te pilule pa do tad je proslo 6 sati,da li ta pilula jos deluje,ili postoji mogucnost da ostanem u dr.stanju?

Mara
    Guest

Zdravo. 19og sam imala nezasticeni odnos prilikom kog je zavrsio u mene, popila sam tabletu za dan posle odmah 20og ujutru (posle otprilike 12h). Ovulacija bi trebala po kalendaru da bude 24og, pa me zanima s’ obzirom da sperma moze da prezivi do 5 dana, da li je rizik da tableta nece biti delotvorna veci? Hvala unapred

Mara
    Guest

Zaboravila sam da napisem da otkad sam popila tabletu imam bolove u stomaku i u donjem delu ledja. Da li to mogu biti rani znaci trudnoce iako je odnos bio pre samo par dana ili se moze pripisati nus pojavama tablete?

Viewing 14 posts - 855 through 868 (of 871 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button