Escapelle tableta

Home – Medical Forumфорум Ginekologija Escapelle tableta

Viewing 3 posts - 869 through 871 (of 871 total)
  • Author
    Marija Boshnjakowic
    Participant

Postovanje htela sam savet..Popila sam tabletu posle dwa sata od odnosa.prokrvsrils sam 13dana od popinjene tablete, owaj mesec sam dobila al 5,dana mi jr islo u kafeno braon boji ni mnogo ni malo dali je to od tablete koju sam popola znam da trudnoca ne postoji.Samo me zanima to krwarenje u kafeno braon boji hwala puno na odgoworu

Jovana
    Guest

Zdravo, suprug i ja smo imali nezasticen odnos, posle 12 sati sam popila tabletu. Sve je bilo normalno i dobila sam ciklus. Nakon tog ciklusa smo imali jos jedan ne zasticen odnos i ja sam opet popila tabletu posle 7 dana od konzumacije sam prokrcarila kao da sam u ciklusu. Inace imamo dvoje dece i nikad ranije nisam konzumirala tablete za dan posle. Da li je krvarenje znak da sam mozda u drugom stanju?

Jovana Petronijevic
    Participant

Poštovani,
    Poslednja menstruacija je bila 21.6., a 14.7. Sam imala odnos pri kom je partner 99% siguran da nije doslo do zavrsetka unutar, vec je prokapalo po njemu, i za svaki slucaj sam popila escapelle tabletu 40minuta nakon odnosa. Da li mi to utiče na ciklus jer nisam dobila tačno na očekivani dan?

Viewing 3 posts - 869 through 871 (of 871 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button