Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

HPV

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4791 Reply
  Plasljiva
  Учесник

  Postovani, pre par meseci sam primetila jednu malu bradavicicu na stidnoj usni, ali velikoj, ona je nalik na bradavicu na rukama, nije crvena niti bela ne boli i ne svrbi. Pre par dana sam primetila jos dve takve, koje su manje. Bila sam na pregledu kod ginekologa zbog drugog problema, i on me je pregledao rucno i sa ultrazvukom, i nije primetio promene na materici pomocu ultrazvuka niti je primetio druge bradavice na ulazu u vaginu. Radjen papa test pre godinu dana i bio je uredan, bez infekcija. Imam momka pola godine, i on nema bradavice po penisu niti bilo kakve druge probleme. Da li je moguce da imam HPV? I ako ga imam da li je on sigurno presao na partnera iako on nema simptome? Kako on da se prekontrolise? Hvala!

  #4793 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana, bez pregleda Vam ništa bliže ne možemo reći. Što se tiče partnera – prvo bi trebalo da se ustanovi o čemu se radi kod Vas pa onda da se pregleda partner.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: HPV
Ваши подаци:

Call Now Button
,