Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

HPV tipizacija

Почетак Forum Ginekologija HPV tipizacija

Ова тема садржи 3 одговора, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 3 године, 1 месец раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
  • Аутор
    Чланци
  • #818 Одговор

    Milena

    Poštovani,
    Interesuje me šta je to hpv tipizacija i kako se to radi? Da li tako može da se proveri da li osoba ima kondilome? Druga doktorka kod koje sam otišla jer moja nije bila tu mi je rekla da imam kondilome dok moja doktorka to nikada nije pomenula. Brinem i ne bih volela da mi se skidaju ako kondilomi ni ne postoje.
    Hvala.

    #828 Одговор

    dr Boba

    Hpv tipizacija je metoda kojom se određuje soj HPV virusa koji je izazvao promenu. Uzima se bris koji se nosi u mikrobiološku laboratoriju. Tako ćete znati da li imate kondilome ili ne. Pozdrav.

    #2756 Одговор

    Natasa

    Postovani Radila sam hpv tipizaciju virusa ,rezultati su mi sledeci.Nalaz mikrobioloskog pregleda METODOM RT PCR SA DNK HIBRIDIZACIJIM HPV DNK JE NEGATIVAN.Sta to znaci interesuje e da li imam HPV??

    #2761 Одговор

    dr Djordje Petkovic
    Главни мајстор

    Ne.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: HPV tipizacija
Ваши подаци:

Call Now Button
,