Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Kasni mi menstruacija

Почетак Forum Ginekologija Kasni mi menstruacija

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3873 Reply
  Kristina Stanojevic
  Учесник

  Poštovanje,
  Poslednju menstruaciju sam imala 16. 02. Kasni mi već 18 dana. Radila sam kućni test nakon što mi je menstruacija kasnila 9 dana. Bio je negativan. Bila sam kod mog ginekologa 03.03. Rekao mi je da je kavum blago proširen, i da je edometrijum debljine 13,6. I kako ona kaže “ne mogu da se zakunem da si trudna”. Rekla mi je u slučaju da ne dobijem za 10 dana da joj se ponovo javim. Mene zanima kolike su šanse da sam trudna? Nisam u mogućnosti da radim test iz krvi zbog posla, nemam vremena da odem do laboratorije. A iščekivanje me ubija, hvala unapred

  #3874 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poslušajte lekara i uradite kako je rekao. Postoje laboratorije koja rade 24 časa. Na žalost ne možemo Vam odgovoriti kolike su šanse. Srećno!

  #3877 Reply
  Kristina
  Гост

  Da li šansa za trudnocu uopšte postoji?

  #3880 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Postoji.

  #4179 Reply
  Maja
  Гост

  Poslednji put sam imala ciklus od 1og do 5og feb, nakon toga 25og marta braonkasti iscedak i od tada do danas nisam dobila ciklus. Nisam imala odnose, da tako trudnoca nikako ne moze biti uzrok. Inace ciklus su mi neredovni i dobijam na 40ak dana. Sta moze da bude u pitanju i kakva vrsta pregleda mi je potrebna? Na kompletnom gin.pregledu sam bila pre godinu i par meseci. Hvala unapred.

  #4201 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poštovana Majo,

  u svakom slučaju preporučuje se da se javite ginekologu jednom godišnje tako da ne bi bilo loše da zakažte pregled.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
Одговор на: Kasni mi menstruacija
Ваши подаци:

Call Now Button