Postavite pitanje ginekologu
Dragi pacijenti,
Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link
ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.
Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva
-
Poštovanje,
Poslednju menstruaciju sam imala 16. 02. Kasni mi već 18 dana. Radila sam kućni test nakon što mi je menstruacija kasnila 9 dana. Bio je negativan. Bila sam kod mog ginekologa 03.03. Rekao mi je da je kavum blago proširen, i da je edometrijum debljine 13,6. I kako ona kaže “ne mogu da se zakunem da si trudna”. Rekla mi je u slučaju da ne dobijem za 10 dana da joj se ponovo javim. Mene zanima kolike su šanse da sam trudna? Nisam u mogućnosti da radim test iz krvi zbog posla, nemam vremena da odem do laboratorije. A iščekivanje me ubija, hvala unapred
Poslušajte lekara i uradite kako je rekao. Postoje laboratorije koja rade 24 časa. Na žalost ne možemo Vam odgovoriti kolike su šanse. Srećno!
Da li šansa za trudnocu uopšte postoji?
Poslednji put sam imala ciklus od 1og do 5og feb, nakon toga 25og marta braonkasti iscedak i od tada do danas nisam dobila ciklus. Nisam imala odnose, da tako trudnoca nikako ne moze biti uzrok. Inace ciklus su mi neredovni i dobijam na 40ak dana. Sta moze da bude u pitanju i kakva vrsta pregleda mi je potrebna? Na kompletnom gin.pregledu sam bila pre godinu i par meseci. Hvala unapred.
Poštovana Majo,
u svakom slučaju preporučuje se da se javite ginekologu jednom godišnje tako da ne bi bilo loše da zakažte pregled.