Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Kasnjenje ciklusa

Почетак Forum Ginekologija Kasnjenje ciklusa

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5959 Reply
  Tijana
  Гост

  Postovani, porodila sam se pre 6 meseci. Ciklus sam dobila 2,5 meseca posle porodjaja. Bio je redovan. Sada je treci dan kasnjenja, medjutim, vec 6-7 dana imam blago krvarenje. Dojim bebu i koristim kontracepciju bez izuzetaka. Da li dojenje utice na ovakav ciklus? Molim Vas za savet. Hvala puno.

  #5969 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Može uticati.

  #6339 Reply
  tijanaaaa
  Учесник

  Postovani, imam 20 godina, neredovni ciklusi, uglavnom u trajanju od 29 do 38 dana, ponekad i 40. Ipak ovog meseca je nesto duze, tacnije danas je vec 45.dan ciklusa a menstruaciju jos uvek nisam dobila a trudnoca nije u pitanju. Da li postoji mogucnost da imam policisticne jajnike i sta jos bi moglo da bude uzrok ovakvim ciklusima? Pregled imam zakazan ali cu do tada biti sve vreme zabrinuta. Imala sam bolove u donjem stomaku, mislila sam da mi se menstruacija blizi medjutim nista. Kosa mi povremeno opada, zbog svega toga sam posumnjala na policisticne jajnike pa me zanima Vase misljenje. Hvala od srca!

  #6351 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Tijana, dijagnozu policističnih jajnika ne možemo postaviti putem interneta. Strpite se do pregleda kada će Vam ginekolog sve objasniti.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Kasnjenje ciklusa
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?