Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Klomifen

Почетак Forum Sterilitet Klomifen

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #819 Reply
  Snežana
  Гост

  Poštovani, doktor mi je prepisao Klomifen 2*1 od 3. do 8. dana ciklusa,sto je šest dana a u svim upustvima sam citala da se lek koristi pet dana. Da li može da se pije i šest dana ili je to greška?

  #820 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Гост

  Poštovani, postoje protokoli po pojima se Klomifen daje 6 dana. Ipak veliki broj protokola pa i protokoli koji upotrebljavamo u ordinaciji Palmotićeva podrazumevanju davanje 5 dana, tako da preporučujemo da kontaktirate lekara da ne bi bilo nedoumica.

  #2714 Reply
  Tatjana
  Гост

  Poštovani doktore,
  želela bih s partnerom pokušati spontano ostati trudna. UZ je pokazao da se folikuli pravilno i redovno razvijaju, ovulacija se obično dešava 11 dana od menstruacije. Problem predstavlja mala debljina endometrijuma. Da li postoji način da, pre svega stilom života ili ishranom, da se poveća debljina endometrijuma?
  Unapred zahvalna na odgovoru

  #2716 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Poštovana Tatjana,

  mala debljina endometrijuma najčešće nastaje zbog niskog nivoa estrogena ili slabije uterine cirkulacije. Možete probati sa dijetom koja sadrži fitoestrogene (brokoli, spanać, bademi, pečurke, špargla), smanjiti unos glukoze. Cirkulaciju možete poboljšati redovnim vežbanjem (30 minuta dnevno – šetnja, trčanje, vožnja bicikla, plivanje…), kao i hranom bogatom gvožđem (meso).

  #10393 Reply
  Jelena Markovic
  Учесник

  Postovani, ovo je drugi mesec kako sam na stimulaciji klimofenom. Prvi mesec nije doslo do trudnoce vec do preuranjenog braon iscedka koji je posle 3 dana presao u menstruaciju. Ovo mi je drugi ciklus, primila sam i injekciju ovitrelle, medjutim ja vec 5 dana imam braon iscedak, a menstruaciju ocekujem sutra. Pijem i progesteron od ovulacije. Sta mi je dalje ciniti?

  #10509 Reply
  Marija
  Гост

  Prilikom radjenja hormonskog statusa, zbog nemogucnosti ostajanja u drugom stanju povecan mi je brdoj prolaktina na 882.Insulin je 2, testosteron 3. Sve ostalo je u granicama normale. Na sta ukazuje to?

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
Одговор на: Klomifen
Ваши подаци:

Call Now Button