Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

komentar na članak „Plodni dani“

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks komentar na članak „Plodni dani“

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #853 Reply
  Ivan
  Гост

  Devojka ja smo 13 decembra imali prvi nazovi seksualni odnos.Probali smo bez kondoma i usla je polovina penisa ali zbog njenih bolova smo prestali.Zanima me da li postoji mogucnost da je zatrudnela od predsemene tecnosti jer je sinoc imala neke blage mucnine ali su prestale nakon sto je izasla na vazduh.Inace zadnju menstruaciju je imala 27 novembra.Pored te mucnine nema nikakve druge simptome poput bola u grudima i malaksalosti.

  #855 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Ne bi trebalo. Ukoliko niste ejakulirali, verovatnoća je mala. Mučnine (bol u grudima i malaksalost) koje bi se javile ukoliko bi došlo do trudnoće se ne javljaju tako rano, tako da to ne bi trebalo da vas brine. U svakom slučaju ukoliko hoćete da se zastitite od neželjene trudnoće, obavezno koristite kondom SVAKI put.
  Pozdrav

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: komentar na članak „Plodni dani“
Ваши подаци:

Call Now Button
,

COVID-19 -MERE PREVENCIJE U ORDINACIJI PALMOTIĆEVA

Poštovani pacijenti,

U ordinaciji Palmotićeva, usled epidemiološke situacije, uveli smo brojne predostrožnosti i pregleda pacijenata u toku trajanja pandemije koronavirusom.

Radi zakazivanja pregleda potrebno je da pozovete broj 0637787411

Sigurnost naših pacijenata, osoblja i posetilaca uvek je naš glavni prioritet.

Usled trenutne situacije nismo u mogućnosti da pružimo potpuni dijapazon usluga. Nadamo se da je ovaj problem jednim delom moguće rešiti putem telemedicine, kako bi mogli da pružimo što veću pomoć našim pacijentima u vremenu kada je odlazak kod lekara ograničen. Molimo Vas da popunite upitnik kako bi što bolje organizovali medicinsku pomoć svima kojima je potrebna.

Srdačno,

Tim ordinacije Palmotićeva
Da li je telemedicina potrebna?