Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

komentar na članak „Plodni dani“

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks komentar na članak „Plodni dani“

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #853 Reply
  Ivan
  Гост

  Devojka ja smo 13 decembra imali prvi nazovi seksualni odnos.Probali smo bez kondoma i usla je polovina penisa ali zbog njenih bolova smo prestali.Zanima me da li postoji mogucnost da je zatrudnela od predsemene tecnosti jer je sinoc imala neke blage mucnine ali su prestale nakon sto je izasla na vazduh.Inace zadnju menstruaciju je imala 27 novembra.Pored te mucnine nema nikakve druge simptome poput bola u grudima i malaksalosti.

  #855 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Ne bi trebalo. Ukoliko niste ejakulirali, verovatnoća je mala. Mučnine (bol u grudima i malaksalost) koje bi se javile ukoliko bi došlo do trudnoće se ne javljaju tako rano, tako da to ne bi trebalo da vas brine. U svakom slučaju ukoliko hoćete da se zastitite od neželjene trudnoće, obavezno koristite kondom SVAKI put.
  Pozdrav

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: komentar na članak „Plodni dani“
Ваши подаци:

Call Now Button