Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Komplikacije u trudnoci

Почетак Forum Trudnoća Komplikacije u trudnoci

Означено: 

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #11569 Reply
  radojevicm
  Учесник

  Poštovani,bliska osoba je izgubila bebu pred ulazak u 9. mesec . Trudnoca je prema mesecnim kontrolama bila uredna, radjen je prenatalni test u 13. nedelji, svi rezultati su bili u redu. Dva dana pre Nego je ustanovljeno da je bebi stalo srce rezultati krvi su bili u redu. Beba je dobila 900 grama tokom 8. Meseca, plodova voda u redu. Sta bi mogao biti uzrok ?

  #11598 Reply
  Ellma Caković Mumdžić
  Учесник

  Postovani, menstruacija mi kasni vec 3 dan, prvi dan kasnjena menstruacije sam uradila test ali je bio negativan, osecam bol u donjem delu stomaka, grudi su mi na dodir bolne, imam osecaj kao pred ciklus. Nikada mi nije kasnila menstruacija ovoliko. ( da napomenem 10 meseci kako sam u braku ). Ciklusi su mi redovni i tacno na dan dobijem a sada ne znam cemu da se nadam i da li sam u drugom stanju. Molim za odgovor. Unapred zahvalna.
  Pozdrav!

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Komplikacije u trudnoci
Ваши подаци:

Call Now Button