Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

kondilomi

Почетак Forum Ginekologija kondilomi

Означено: 

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4951 Reply
  ana paunovic
  Учесник

  Pišem Vam u vezi nedoumice oko svog slučaja. Naime na ginekološkom pregledu u studentskoj poliklinici mi je dijagnostikovan komdilom.Dobila sam početnu terapiju sa glizigen sprejom a kasnije su mi udaljenje vaginalete zbog gljivične infekcije koje još uvek pijem i savetovano mi je da stavljam propolis kapi na kondilom. Partner je isto isao na pregled i ultrazvuk gde mu ništa nije pronađeno. Pošto mi je to prvi i do sada jedini partner da li ipak postoji mogućnost dobijanja virusa na drugi način jer je partner imao nezaštićeni odnos pre tri meseca ? Da li se njegovo stanje može zasigurno utvrditi kao takvo ako nije rađeno testiranje preko krvi ?Da li bih ja mogla na terapiju lasera tek nakon prestanka pijenja vaginaleta i nakon otklanjanja u potpunosti komdiloma da li postoji velika šansa da ja pri nezaštićenom ili čak i zaštićenom odnosu prenesem virus nekom drugom.
  Nadam se da ćete mi ubrzo odgovoriti i rešiti moje nedoumice.

  #4953 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Osoba može biti zaražena virusom i da nema ispoljene simptome (kondilome). Moguće ih je prenesti čak i u slučaju da nema vidljivih promena. Promenu možete ukloniti i dok koristite vaginalete. Seksualni odnosi se ne savetuju dok se ne uklone promene.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: kondilomi
Ваши подаци:

Call Now Button
,