Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Kondilomi?

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #7582 Reply
  Mikica Kostic
  Учесник

  Poštovani,

  imao sam 1 kondilom na delu ispod stomaka gde su stidne dlačice. Koristio sam jabukovo sirće i beli luk i on je otpao. Tako je bilo još jednom i isto je otpao. Međutim, evo sada je izašao novi i sve je to u razmaku po nekoliko meseca. Kako da znam da li je kondilom kancerogen i kako da ih se rešim da mi više ne izlate. Takođe me zanima da li on kad otpadne ima isto dejstvo kao kada se npr. ukloni laserom ili radio talasima?

  #7646 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovani Mikice,

  potrebno je da se javite na pregled. Kondilomi se ne leče jabukovim sirćetom i belim lukom.

  #12233 Reply
  Marija94
  Учесник

  Postovani ,
  sumnjam na kondilome na stidnim usnama ,na vrhovima malih stidnih usana nalaze se kao neke krvrzice sitne ,bila sam na pregled receno mi je da kondilome nemam ,isto kvržice kao ,opipala na grlicu, inace mi je jako nisko ,radjena mi je kolposkopija ,receno je da su zdrave ćelije i da to mogu biti bubuljice kao na Venerinog bregu koje se javljaju. Mislim da male stidne usne trebaju biti glatke. Ako je moguce prilozima bih sliku. Unapred zahvalana

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
Одговор на: Kondilomi?
Ваши подаци:

Call Now Button