Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Kontracepcija

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4653 Reply
  anchy
  Учесник

  Postovani, na osnovu konsultacije sa ginekologom presla sam sa Belare na Novynete,radila sam sve hormone radi sigurnosti. Pilule sam pocela uzimati zbog zastite posle prve trudnoce ali i zbog kilaze,jako brzo nakon trudnice izgubila sam kilograme ali sam zelela opet da ih povratim. Na osnovu hormona dr.mi je dao Novynete pijem ih vec 10 meseci ali se nisam popravila ni kilokram. Molila bih vas za savet koje da uzmem. Hvala puno.

  #4695 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Anchy, potrebno je da se posavetujete sa nutricionistom u vezi ishrane.

  #4724 Reply
  Iris
  Учесник

  Postovani,
  Imam 24 godiine pocela sam da pijem jeanine 5-og dana menstruacije, I zavrsila prvu kutiju,zavrsila se I pauza od 7 dana I danas 8-og dana sam pocela novu kutiju, da li sam zasticena odmah od prve tablete druge kutije ili treba da imam dodatnu zastitu?

  #4726 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Zaštićeni ste.

  #4927 Reply
  B. B.
  Учесник

  Postovani,pijem Lindynette 20,dobila sam temperaturu zbog prehlade i popila jedan ibuprofen. Da li ibuprofen utice na dejstvo pilula tj.da li je smanjena zastita? Hvala

  #4930 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Ne.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
Одговор на: Kontracepcija
Ваши подаци:

Call Now Button