Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Kontracepcija posle 40

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Kontracepcija posle 40

Ова тема садржи 1 одговор, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 3 године, 4 месеци раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #1329 Одговор

  AnaM
  Учесник

  Imam 45 godina. U poslednje dve godine imala sam dva poremecaja ciklusa, u smislu izostanka od po 3 meseca, nakon cega se ciklus normalizovao. Nesto je kraci I obilan, traje 23 dana. Ginekolog mi je savetovao kontraceptivne pilule Diane 35. Radila sam analizu FSH I AMH 20-tog dana ciklusa, rezultati su:FSH 11,98, AMH 0,7 µ/L. U porodici nemam slucajeva infarkta, venske tromboze, niti sloga. Molim za misljenje, s obzirom da sam na raznim forumima procitala razne uznemirujuce informacije.Hvala unapred.

  #1332 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  U slučaju da ste pušač, kontraceptivne pilule u vašem uzrastu ne bi trebalo uzimati. Ukoliko ne pušite, možete (možda da probate sa nekom drugom pilulom koja ima manju dozu hormona). Takođe možete razmisliti o postavljanju spirale (Mirena) ili korišćenju Nuvaring prstena (na žalost još uvek ga nema u Srbiji, ali se može nabaviti u okolnim zemljama).

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Kontracepcija posle 40
Ваши подаци:
,