Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Kontracepcija posle 40

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Kontracepcija posle 40

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #1329 Reply
  AnaM
  Учесник

  Imam 45 godina. U poslednje dve godine imala sam dva poremecaja ciklusa, u smislu izostanka od po 3 meseca, nakon cega se ciklus normalizovao. Nesto je kraci I obilan, traje 23 dana. Ginekolog mi je savetovao kontraceptivne pilule Diane 35. Radila sam analizu FSH I AMH 20-tog dana ciklusa, rezultati su:FSH 11,98, AMH 0,7 µ/L. U porodici nemam slucajeva infarkta, venske tromboze, niti sloga. Molim za misljenje, s obzirom da sam na raznim forumima procitala razne uznemirujuce informacije.Hvala unapred.

  #1332 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  U slučaju da ste pušač, kontraceptivne pilule u vašem uzrastu ne bi trebalo uzimati. Ukoliko ne pušite, možete (možda da probate sa nekom drugom pilulom koja ima manju dozu hormona). Takođe možete razmisliti o postavljanju spirale (Mirena) ili korišćenju Nuvaring prstena (na žalost još uvek ga nema u Srbiji, ali se može nabaviti u okolnim zemljama).

  #7312 Reply
  Djurdjica
  Гост

  Poštovani…imam48 god.i od 2011 god.probleme sa zadebljanjem endometrijuma gde često korustim primolut nor,koji mi pomaže…sada mi je stanje takvo da nisam dobila posle njega,pa sam onda ceo novembar krvarila po malo,da bih opet morala da popijem primolut i stalo mi je ali kad sam sad dobila opet ne staje…koje je moje rešenje problema jer posle kiretaže meni se nastavlja po starom..očajna

  #7318 Reply
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Djurdjice,

  potrebno je da dodjete na pregled kako bi se odredilo dalje lečenje.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Kontracepcija posle 40
Ваши подаци:





Call Now Button