Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Krvarenje posle odnosa, moguca trudnoca??

Почетак Forum Ginekologija Krvarenje posle odnosa, moguca trudnoca??

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2661 Reply
  Vrlo zabrinuta
  Гост

  Imam 20 godina a decko 21. Imala sam odnose sa deckom u nedelju 17og jula a trebam da dobijem menstruaciju 26og jula. Taj dan kad smo imali seks ja sam otisla u vc i skontala da imam malo krvi dole i msilila sam da je to menstruacija ali ujutru nije bilo niceg vise. Zanemarila sam to i onda smo imali ponovo odnose 20og jula tj danas, ali se desilo kad je on izvadio svoj penis da je pljusnula velika kolicina krvi i na mene i na krevet i po njegovom polnom organu. Skontali smo da je krv od njega jer mu je vrv pukla kozica a potvrdili smo da je od njega posto mu je glavic i poplaveo i dalje je krvario malo a posle ga je i boleo. Ali kad sam dosla kuci i otisla u vc videla sam da i iy mene ide krv, tj kad sam obrisala vaginu vc papirom, i stavila sam uloyak oko pola 8 uvece i sad je vec pola 1o uvece a ja imam nesto malo krvi na ulosku i nista ne osecam da curi ali kad se obrisem uvek na vc papiru vidim krvi i sad se brinem da mi opet ne nestane krv do sutra. Sta se desava sa mnom, jako sam zabrinuta da nije moyda trudnoca jer stvarno ne zelim to.

  #2663 Reply
  Vrlo zabrinuta
  Гост

  sad mi jos manje ima krv dole tj jedva da ima, vrlo malo, do jutra ce vrv opet nestati , uyecu test ya trudnocu sutra ali mi opet treba neki savet molim vas pomoyite

  #2665 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Morate se javiti ginekologu kako bi se utvrdilo odakle potiče krvarenje.

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
Одговор на: Krvarenje posle odnosa, moguca trudnoca??
Ваши подаци:

Call Now Button