Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Krvarenje u trudnoći

Почетак Forum Trudnoća Krvarenje u trudnoći

Ова тема садржи 5 одговора, има 4 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 2 године, 9 месеци раније.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2513 Одговор

  Slakicar
  Учесник

  Poštovani, u 26. nedelji trudnoće sam i već 5-6 puta mi se dešava da prokrvarim posle velike nužde, sveža, crvena krv. Bila sam kod ginekologa, pregledao me je i ultrazvučno i ginekološki, posteljica je visoko, beba je u redu, grlić materice takođe, dao mi je utrogestan 3×1. Krvarenje traje od sat vremena do desetak sati i sigurno nisu hemoroidi (u šta moj ginekolog ne želi da poveruje). Krvarenje se ne dešava svaki put već samo posle obimnije stolice, a osećaj u vagini mi je kao posle malo grubljeg sexa, kao da mi zidovi vagine bride. Zanima me da li je moguće da se to dešava od napona i da li je moguće da to puca neki kapilar ili nešto slično? Hvala Vam unapred.

  #2516 Одговор

  mama
  Учесник

  Pa jer krvarenje iz vagine ili iz čmara posle stolice?meni su krvarili hemoroidi tačnije ja sam mislila da su hemoroidi a bio je u pitanju rascep ili fisura i svaka pa i reda stolica užasno je bolela jer sam prethodno imala tvrdu stolicu i zatvor i od napinjanja došlo je do pucanja na samom ulazu u debelo crevo i isto tako je izgledala ta krv i bilo je poprilocno krvi.Bitno je da nije iz materice ili da nije neka cista na jajnika ako je imaš a ginekolog bi video da je krvarenje iz materice..Ja sam mazala fisuran mast unutra imaju ga ivancic i sinovi oni proizvode tu mast samo proveru da li se sme koristiti u trudnoći naravno ako je kod tebe to problem

  #2592 Одговор

  Melisa

  Postovani poslednja menstruacija mi je bila 18.05 i sinoc sam prokrvarila inace ne koriatimo zastitu da li je moguce da sam trudna ili je to ipak samo menstruacija strah me uraditi test za trudnocu molim.vas ako neko ima iskustva da slicnim da mi oomogne unaprijed zahvalna

  #2595 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Najverovatnije je ranija menstruacija. Ipak da bi bili sigurni uradite test na trudnoću minimum 15 dana od odnosa.

  #3046 Одговор

  biljanad
  Учесник

  Postovani 27nedelja trudnoce nakon odnosa pojavio se braon iscedak i malo krvi koliko je opasno

  #3048 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Poštovana Biljana, da bi se dao odgovor na to pitanje mora se uraditi ginekološki pregled i ultrazvuk.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
Одговор на: Krvarenje u trudnoći
Ваши подаци:

Call Now Button
,