Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Laparoskopska operacija

Почетак Forum Operativna ginekologija Laparoskopska operacija

Ова тема садржи 10 одговора, има 4 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  Мирјана Вујновић 1 седмица, 6 дана раније.

Гледање 1 чланака - 1 до 11 (од 11 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4937 Одговор

  Sofija

  Dobar dan.

  Predložena mi je laparoskopska operacija uklanjanja ciste na jajniku koju bi htela da uradim kod vas. Recite mi koje su sve analize potrebne da donesem?

  #4942 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Poštovana Sofija,

  javite se na konsultaciju sa svim nalazima koje imate – pogledaćemo šta Vam je od nalaza još potrebno, da li je potrebna operacija i odrediti dalju taktiku lečenja.

  #4956 Одговор

  Sofija

  Hvala vam puno na odgovoru. Već sam zakazala termin. Sestre su Vam takođe jako ljubazne.

  #4957 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Nema na čemu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno ih postavite ovim putem, ili ih možete postaviti kada dođete na konsulatciju.
  Srdačan pozdrav!

  #8743 Одговор

  Suzana

  Postovani,cerki je na levom jajniku otkrivena cista 39x49mm.Do sledece kontrole dobila je terapiju antibiotikom, Primolut i neki enzimski lek. Ima i ranicu na grlicu,prethodni PAPA II grupa, cekamo rezultate ovog sada. Ona ima 21 g. I nema desni jajnik zbog ciste i torzije,koji je izvadjen kada je imala samo 9 godina. Molim za savet.
  Hvala.

  #8775 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Suzana,

  sve zavisi o kakvoj se cisti radi. Potrebno je da se uradi detaljan ultrazvučni pregled kako bi mogao da Vam dam bliže informacije.

  #8783 Одговор

  Suzana

  Postovani doktore,zahvaljujem na brzom odgovoru. Cerkin doktor je misljenja da je cista folikularna. Krenucemo sa propisanom terapijom,pa cemo videti kako ce reagovati. Mi zivimo u unutrasnjosti, ali u slucaju potrebe cemo zakazati pregled kod Vas. Mnogo Vam hvala na ljubaznosti.
  Pozdrav.

  #8802 Одговор

  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Suzana,

  prijatan dan!

  #9916 Одговор

  Andrea

  Poštovani, koliko nakon operacije vanmaterično trudnoće je u redu dobiti ciklus?

  Hvala na odgovoru,
  Pozdrav

  #10201 Одговор

  Postovani, imala sam operaciju ciste na jajniku gde mi je uklonjen desni jajnik…bila sam kod svog lekara i on me je poslao da uradim tumor markere ponovo gde su opet bili poviseni kao i pre operacije.. da li je moguce da su odstranili zdrav jajnik ili se pojavila cista i na drugom? Hvala!

  #10202 Одговор

  Postovani, imala sam operaciju ciste na jajniku gde mi je uklonjen desni jajnik…bila sam kod svog lekara i on me je poslao da uradim tumor markere ponovo gde su opet bili poviseni kao i pre operacije.. da li je moguce da su odstranili zdrav jajnik ili se pojavila cista i na drugom? Inace nalaz tumor markera izgleda ovako CA 125- 10,68 HE-4 61,71 ROMA index 11,50

Гледање 1 чланака - 1 до 11 (од 11 укупно)
Одговор на: Laparoskopska operacija
Ваши подаци:

Call Now Button
,