Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Lasersko uklanjanje ranice na grlicu materice

Почетак Forum Operativna ginekologija Lasersko uklanjanje ranice na grlicu materice

Ова тема садржи 5 одговора, има 5 гласова и последњи пут је ажурирана од стране  Miaa 2 дана, 19 сати раније.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5500 Одговор

  Jovana Jovanovic
  Учесник

  Poštovani, pre 7,8 meseci mi je nakon pregleda rečeno da imam crvenilo na grliću materice i nakon kolposkopije, papa testa i brisa (sve je bilo uredno) mi je doktorka rekla da koristim propovag vaginalete 6 meseci. Takodje mi je rekla da ne mora da znači da će mi one pomoći. Pre neki dan sam išla na kontrolu, i rečeno mi je da se to crvenilo čak i proširilo. Doktorka mi je rekla da pokušam sa ialuna vaginaletama još 6 meseci i da razmislim o laserskom uklanjanju ranice ukoliko vaginalete ne pomognu. Da li mislite da je to jedini nacin da se ta ranica ukloni i da li bih trebala da potrazim misljenje drugog lekara?

  #5501 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Poštovana Jovana,

  bez kolposkopskog pregleda Vam zaista ništa bliže ne možemo reći.

  #10117 Одговор

  Snezana Svicevic

  Unazad vise od 10god imam ranicu na grlicu materice. Do sada je sve bilo ok.Sobzirom da sam u godinama kada ta ranica moze vrlo lako predstavljati “opasnost”,zelim je ukloniti. Interesuje me da nesto vise cujem o laserskom uklanjanju ranice sa grlica materice,kao i o ceni i gde se sve moze raditi.

  #10199 Одговор

  Postovani, imala sam operaciju ciste na jajniku gde mi je uklonjen desni jajnik…bila sam kod svog lekara i on me je poslao da uradim tumor markere ponovo gde su opet bili poviseni kao i pre operacije.. da li je moguce da su odstranili zdrav jajnik ili se pojavila cista i na drugom? Hvala!

  #10391 Одговор

  MajA

  Poštovani,radila sam laserski uklanjanje ranice na grlicu pre mesec dana .. Kada mogu da ostanem u drugom stanju posle toga?

  #10573 Одговор

  Miaa
  Учесник

  MajA mozes odmah posle ciklusa kad budu plodni dani. Isto sam pitala svog dr, pa znam odgovor.. srecnoo 🙂

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
Одговор на: Lasersko uklanjanje ranice na grlicu materice
Ваши подаци:

Call Now Button
,