Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Legravan kontracepcija pomoc

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Legravan kontracepcija pomoc

Означено: 

Ова тема садржи 3 одговора, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Djordje Petkovic 2 године, 6 месеци раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2853 Одговор

  JovanaJoca
  Учесник

  Postovani.
  Od ginekologa sam dobila da pijem legravan kontracepciju, gde mi je receno da svaku novu kutiju pocnem da pijem 5 dan od pocetka menstruacije.
  Tako sam i pila, vec par meseci.Obicne kada zavrsim kutiju posle 3 dana dobije, i 5 od menstruacije pocnem novu kutiju, to ispada 8 dan da pocinjem piti novu kutiju.

  Medjutim ovaj mesec kontacepciju sam zavrsila 17 Okt.to jeponedaljak, a ja jos nisam dobila.Da li da pocnem novu kutiju kada dobijem 5 dan kada prodje od menstruacije. Plasi me da to ne bude napravljena velika pauza izmedju. Da li sme tako?
  Ne znam sta da radim sada.

  Hvala vam unapred

  #2854 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  Poštovana Jovana, kao što piše u uputstvu leka Legravan, pije se tako što se između 2 kutije pravi pauza od 7 dana. Prema tome počnite sledeću kutiju 7 dana nakon poslednje tablete iz prethodne kutije.

  #2953 Одговор

  Teja

  Postovani,imala sam kritican odnos dan pred ovulacijui popila sam tabletu za dan posle u roku od dva sata,posle sedam dana sam prokrvarila ali samo tri dana..od prvog dana tog krvarenja sam pocela da pijem legravan.
  Zanima me kada bi trebao da usledi ciklus? I da li legravan deluje sada? I da li sad to nesto moze da poremeti ciklus?

  #2955 Одговор

  dr Djordje Petkovic
  Главни мајстор

  S obzirom da ste popili pilulu za dan posle ponekad je moguće da dodje do poremećaja ciklusa. U principu bi menstruaciju trebalo da dobijete nakon legravana. U svakom slučaju se savetuje da se uradi test na trudnoću 3 nedelje nakon što ste popili pilulu za dan posle.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Legravan kontracepcija pomoc
Ваши подаци:

Call Now Button
,