Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Menstruacija

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4476 Reply
  Ana
  Гост

  Doktorka mi je dala da pijem lek Tri Regol uzimala sam prvi mesec ali se kasnije nisam pridrzavala toga. Skraceno imala sam neredovne menstrualne cikluse,kasnilo mi je svaki mesec. E sad dobila sam krvarenje 4 dana pre nego sto bi trebalo ovog meseca i popila sam dve pilule prvog i drugog dana ali sam onda primetila da krvarenja vise nema a inace mi traje 7 dana obilno. I prestala sam ih koristiti. Da li npr. Mogu sad posto.je 12. Dan od pocetka ciklusa da krenem da upotrebljavam od 12. Tablete pa na dalje i sve normalno da koristim na dalje? Znam da nisam trebala to da uradim ali sam se uplasila da nije vanmenstrualno krvarenje..

  #4488 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Ne. Sačekajte sledeći ciklus i počnite novo pakovanje iz početka.

  #5069 Reply
  S
  Гост

  Imam još dve nedelje do sledeće menstruacije, međutim pre dva dana se pojavilo blago krvarenje.Ovo mi se prvi put dešava i zanima me šta bi moglo biti u pitanju? Ima li razloga za paniku? Hvala unapred!

  #5088 Reply
  dr Djordje Petkovic
  Модератор

  Najverovatnije je ovulatorno krvarenje i ne bi trebalo da imate razloga za brigu. Ukoliko se ponovi – javite se ginekologu.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
Одговор на: Menstruacija
Ваши подаци:

Call Now Button