Postavite pitanje ginekologu

Dragi pacijenti,

Postavili smo ovu stranicu zbog brze i lakše komunikacije sa Vama. Sva pitanja možete postaviti direktno na e-mail klikom na link ordinacija@palmoticeva.com ili iskoristiti mogućnost ostavljanja pitanja u forumu koji smo otvorili specijalno u tu svrhu.

Srdačno,
Tim ordinacije Palmotićeva

Menstruacija nakon kontracepcije

Почетак Forum Kontracepcija i siguran seks Menstruacija nakon kontracepcije

Ова тема садржи 1 одговор, има 2 гласа и последњи пут је ажурирана од стране  dr Đorđe Petković 1 година, 2 месеци раније.

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2561 Одговор

  Jana777
  Participant

  Poštovani,

  Prestala sam sa korišćenjem pilula Lindinete20 24.februara. Nakon toga sam imala prvu menstruaciju normalno posle 28 dana, sledeća mi je kasnila 4 dana. Treću još uvek nisam dobila, kasni mi već 16 dana. Brine me da li je to normalno dok se hormoni ne vrate u normalu? Nisam trudna. Pilule sam koristila 4 godine, a pre njih sam imala neredovne menstruacije. Stomak me zaboli povremeno kao pred menstruaciju, ali samo trenutno i ništa. Grudi su mi uvećane i boluckaju me bradavice. Hvala unapred na odgovoru

  #2564 Одговор

  Potrebno je da se javite ginekologu kako bi se utvrdio razlog neredovnih menstruacija (sa pilulama ste regulisali ciklus, kad ste prestali opet se vratilo na “staro”).

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
Одговор на: Menstruacija nakon kontracepcije
Ваши подаци:
 
,